Ahojte!
Začínam s chudnutím a tak by som bola veľmi rada ak by sa našlo nejaké dievča-žena ktorá by do toho šla so mnou. Viacerým sa chudne ľahšie.:)Mohli by sme tu každý deň písať čo sme jedli, čo pili a ako cvičili a každý druhý týždeň si merať hmotnosť.Bolo by to zaujímavejšie a šlo by to ľahšie. Nájde sa teda niekto kto ide do toho? :)
Schudnime spolu do leta :)
Baby myslíte, že švihadlom sa dá dobre schudnúť zo zadku..? Či sa mi skôr spevní a bude ešte väčší??
no tak zajtra sa ide na nákup ovocia a zeleninky :D
No podľa mňa by bolo lepšie mať na desiatu a na olovrant ovocie-zeleninu a polievku si nechať na obed a na večeru.. to sa nestane nič strašné pokial jej nezješ liter
Do roboty chodím pešo aj z nej, len mám to cca 15 minút reskou chôdzou.. budem sa musieť doma premôcť niečo cvičiť, pojde pohľadať fitloptu a nafúkať ju ;)
ešte som sa chcela opýtať či veľmi vadí ak polievku z obeda mám miesto desiaty alebo olovrantu...v práci neviem zjesť aj polievka aj druhé naraz a tak polievka mi ostáva na druhý deň, len mi je ľúto ju vyhodiť
Tak skús chodiť do roboty-z roboty pešo.. aj to spaľuje.. doma môžeš tiež cvičiť, ak máš čas tak na internete sú nejaké cviky :) máš obrovskú výhodu že ťa tie sladkosti až tak nelákajú
sladkosti, mi ani tak nerobia problém len od kedy som prešla do sedavej roboty len sa nabaľujem, v lete ešte sem tam vybehnem na korčule ale terat v zime je to strašné
Ahoj tamaska :) Tak ťa tu vítam.. aj ja by som chcela ísť na 58 (do augusta) akurát s tým že mám momentálne (merané 27.1)173/73 kíl.. ale už týždeň sa držím veľmi dobre, určite to tak pôjde aj tebe, môžeš sa zapájať do debaty alebo písať otázky a ver že to pôjde ako po masle :)A veľa ešte popi, aspoň 1 liter ešte dáš.. a sladkosti skús obmedziť na minimum..
ahojte , od zajtra sa pridávam k Vám
snaha je už aj dnes len som ako si neskoro vstala tak ranajky boli až o 10,00 polievočka z obeda o 13,OO a o dve - 2,5 hodinky si dám druhú časť obeda
ale už mám za sebou liter čajíku čo je pre mna pokrok lebo vobec cez den nepijem.
170/69,2 cieľ 58kg do júna
Tak čo bude na obedík?
A na koľko by si chcela schdnúť? Vôbec ťa neláka predstava krásnev postavy v nových rifliach? Tak ale pokiaľ ich máš naozaj tak veľa tak je to už na tebe.. a to bruško sa ti len tak nespľasne, ak už chudneš tak schudneš všade.. ale držím palce nech sa ti to podarí :)