Ahojte!
Začínam s chudnutím a tak by som bola veľmi rada ak by sa našlo nejaké dievča-žena ktorá by do toho šla so mnou. Viacerým sa chudne ľahšie.:)Mohli by sme tu každý deň písať čo sme jedli, čo pili a ako cvičili a každý druhý týždeň si merať hmotnosť.Bolo by to zaujímavejšie a šlo by to ľahšie. Nájde sa teda niekto kto ide do toho? :)
Schudnime spolu do leta :)
Nikka18, a malo tam byt 63 :o)) a dakujem, budem sa urcite ozyvat, ako papkam, co papkam a podobne.. tak bru noc zatial :o)
? ja som uz pak nic nepisala, hodilo mi to text hned, ako som sa prihlasila :o/ to co jeee :o)))
Prečo si to skopírovala ešte raz?
Jeeeeej, baby, aj ja sa k Vam od zajtra pridavam, dufam, ze ma podrzite, ak zhresim a prepapkam sa :o) ja mam 172 centi, a hluuupych 72kg, ktore by som rada do leta skresala na 73 :) milionkrat som sa uz zatala, ale vzdy to nejako porusim.. mavam hlupe zachvaty zravosti :o/ aj dnes som toho spapala strasne moc, preto vlastne pisem, ze sa pridavam od zajtra, hihi, ale dufam, ze s Vami mi to naozaj pojde lahsie :o) pa zatim..
Ushko si vítaná :) takto ti to pôjde ľahšie.. skús piť viac vody, zaženieš tým hlad... a skús jesť 5 krát denne.. nebudeš mať takú chuť si niečo zobkať.. malo tam byť 53? pri tvojich cm ti bude stačiť aj 58.. :) mám totiž rovnako.. ale momentálne mám okolo 73 kil.. teda v utorok som mala.. skutočne.. s 53 už by to hraničilo s anorexiou.. môžeš námn tu po večeroch písať svoje úspechy a podobne.. :)
Jeeeeej, baby, aj ja sa k Vam od zajtra pridavam, dufam, ze ma podrzite, ak zhresim a prepapkam sa :o) ja mam 172 centi, a hluuupych 72kg, ktore by som rada do leta skresala na 73 :) milionkrat som sa uz zatala, ale vzdy to nejako porusim.. mavam hlupe zachvaty zravosti :o/ aj dnes som toho spapala strasne moc, preto vlastne pisem, ze sa pridavam od zajtra, hihi, ale dufam, ze s Vami mi to naozaj pojde lahsie :o) pa zatim..
Tak čo, ako hodnotíte dnešný deň? :)
tie lítka to môžem potvrdiť.. tie ti dajú zabrať a havne pokiaľ pri skákaní dopadáš na špičky a neskáčeš moc vysoko.. zo začiatku je svalovica, ale potom si už telo na to zvykne..
švihadlom, asi zahhreješ celé telo, ale má asi najvačšie účinky na lýtka a zadnú stranu stehien
Presne tamaska ale viac zeleninky ako ovocia, a skús si to potom podeliť tak že na desiatu ovocie a na olovrant zeleninu.. Monička neznamená že ked naň naberieš svaly že sa zväčší, neboj sa.. ale skús sa popri tom aj zdravo stravovať a pravidelne piť, lebo pokiaľ budeš posilňovať na tuky tak to nebude mať taký dobrý efekt ako na schudnutom tele.. takže určite ti pomôže aj švihadlo, ale musíš tomu prisôsobiť správne stravovanie a pitie veľa tekutín..