Ahojte!
Začínam s chudnutím a tak by som bola veľmi rada ak by sa našlo nejaké dievča-žena ktorá by do toho šla so mnou. Viacerým sa chudne ľahšie.:)Mohli by sme tu každý deň písať čo sme jedli, čo pili a ako cvičili a každý druhý týždeň si merať hmotnosť.Bolo by to zaujímavejšie a šlo by to ľahšie. Nájde sa teda niekto kto ide do toho? :)
Schudnime spolu do leta :)
alfabeta...mna by zaujimal tvoj jedalnicek :) ja by som chcela tiez mat takych 54 :)
dakujem
ahojte žienky mohla by som sa pridat ?? chcea by som byt do leta pekná-opat štíhla...vela som pribrala za kratky čas
váha 79kg/170 cm
sen 60 kg/170 cm
myslim že tych 60 bude super,mala som 56 a to som nemala ani cici ani rici...
ranajky 11:00 - kava Nescafe
To este neviem, ci mi to ide rychlo :). Zistime v sobotu. Hlavne do 31.3. musim schudnut na 53kg - stavila som sa s frajerom, ze to dokazem, lebo sa mi vysmieval, ze to nikdy nedokazem :). Verim, ze ked sa budem takto stravovat tie 2 mesiace tak schudnem tych 4-5kg, myslim, ze to nie je nerealne 2,5kg za mesiac, to je celkom pomale chudnutie, takze hadam ani nebude jojo :)
alfabeta
ach ty to máš super keď ti to tak rýchlo ide :) asi si naštartovala metabolizmus tým jedálničkom.Uvidíš že keď sa postavíš na váhu tak nejaký rozdiel uvidíš :) držím palce aj na ďalej :P
Dobre rano,
tak ja som od piatku, kedy som si povedala,ze idem do toho radikalne zmenila jedalnicek a musim povedat, ze mi poriadne splaslo brucho. Netusim ci nastal aj nejaky posun n avahe smerom dolu, lebo som si povedala, ze sa odvazim az v sobotu rano, cize po tyzdni. Ale citim sa lahsie. Urcite to je aj tym, ze pri mojej vyske 164cm a zaciatocnej vahe cca 57kg na mne vidno dole kazde kilo. Rozhodne je to vsak motivujuce :) takze drzime si palce, nejake prehresky nas nerozhadzu a do leta sme krasne a stihle :) pekny den baby
Včera mamina robila palacinky :/ viete si to predstaviť?čo som mala robiť?Ako odolať?V tomto som stále neovládateľná.Tak som zjedla dve čisté.A ešte k tomu večer.O piatej?OJojoj.A potom som šla samozrejme všetko vycvičiť na švihadle,činky,brušáky...včerajší deň nebol moc najdiétnejší pre mňa :( Ale dnes :) som začala s pol litrom bilinkového čaju,nízkotučný jahodový jogurt s ovsenými vločkami.Na olovrant zjem asi nejaký kúsok tmavého chleba s rajčinami a syrom.Dúfam že zvyšok dňa prežijem bez kalorického jedla :/ pukance si dať nemôžem?Idem kukať film s priateľom.Tak reku aspoň tie pukance...prinajhoršom budem hryzkať jablká :D
167 cm 64 kg...:D:D:D...spokojnaa?:D
Odľahlo mi že nechceš až tak moc .. :)
Mne tu na 22:09 hodilo ešte raz to čo si písala.. Nevadí, stáva sa, internet má tiež svoje chyby.. tak teda zajtra takto ku večeru sa tu stretneme.. :)