Ahojte!
Začínam s chudnutím a tak by som bola veľmi rada ak by sa našlo nejaké dievča-žena ktorá by do toho šla so mnou. Viacerým sa chudne ľahšie.:)Mohli by sme tu každý deň písať čo sme jedli, čo pili a ako cvičili a každý druhý týždeň si merať hmotnosť.Bolo by to zaujímavejšie a šlo by to ľahšie. Nájde sa teda niekto kto ide do toho? :)
Schudnime spolu do leta :)
Tak SlaveGirl ten jedálniček nieje správny, na večeru už nejedz sladké jogurty.. raňajky si daj skôr a začni jesť aj desiatu -ovocie.. a na olovrant skus dať zeleninu a na raňajky si daj ten celozrnný fornet :)a pi kopu vody
Dakujem za radu,ozaj len kava ma dokaze dostat na nohy skušala som aj meltu,zeleny čaj...
Takže ešte raz :
ranajky 11:00-kava bez cukru,mlieka
obed 14:50-cestovinky opekane nasucho s ryb.filetou
olovrant: celozrny fornet
večera:jogurt jogobela-čerešna
dneska som nespapala ani jeden ks ovocia,hambim sa...
sport:1 hodka rotoped,70 brusakov
Tamaska.. daj si aj tú zeleninu..aspoô niečo, aj keď niesi hladná... alebo nejaky jogurt nesladený spapaj :)
niesom hladná takže večera je stále otázna, asi dnes ani nebude
ale mám v chladničke brokolicu a čínsku kapustu...ak by náhodou
tzatzikový dresing milujem, a už bol na jedle, tak som mu neodolala ..hm (obedy nám nosia do práce)
Tamaska.. skvelé jedlá (dresing byť musel).. a čo teda bolo na tú večeru, respektíve bude?
ahojte
ja som dnes mala
rozvcivčku rpe raňajkami : dobrodiť sa do práce cez snehové záveje už dlho som sa tak po ceste nespotila:)
R: celozrný rožok s karičkou
- káva s mliekom (to musím)
D: aktivia jahodová
O: grilovaná zeleniny s kuracím maskom a celozrnou bagetou, s dresingom
OL:cottage
V: ešte neviem
anavi2: moj jedalnicek je plus minus takyto
ranajky: jogurt+jeden kus ovocia
desiata:mrkva
obed: kuracie maso+salat
olovrant:cottage cheese+mrkva
vecera:tuniak+salat
Samozrejme, ze to obmienam, ale je to nieco v tomto style. Na veceru si este davam aj vajicka, tvaroh - proste bielkoviny, olovrant este mavam aj nizkotucne acidko.
Musis si najst potraviny, ktore chutia tebe :). Zaklad je doobeda sacharidy, poobede bielkoviny :)
Vela stastia a halvne strasne vela pit, nech sa moze z tela vsetko vyplavovat.
No jasne,kazda samoze priudat,zalezilennja tomcotomu chceteobetovat..anehovorime o ziadnej diete aleo zdravoma providelnompiti a stravovani..tunieje ziadnadieta pripustna.. SlaveGirl.. skus meltu.. to jue bezkofeinova kava a chuti takmer rovnako ako ta normalna arozhodne je prospesnejsia pre tvoje srdce :]
ahojte dievcata
ja sa chcem k vam tiez pridat, pretoze mam pocit, ze mam 2-3 kila navyse. meriam 160 cm a vazim 49 kil. vie mi niektora poradit, ako sa tych par kg zbavit? dakujem