Ahojte!
Začínam s chudnutím a tak by som bola veľmi rada ak by sa našlo nejaké dievča-žena ktorá by do toho šla so mnou. Viacerým sa chudne ľahšie.:)Mohli by sme tu každý deň písať čo sme jedli, čo pili a ako cvičili a každý druhý týždeň si merať hmotnosť.Bolo by to zaujímavejšie a šlo by to ľahšie. Nájde sa teda niekto kto ide do toho? :)
Schudnime spolu do leta :)
ahojte, ja som dnes začala s atkinsonovou d., máte skúsenosť niekto? mala som zdr.problémy, pribrala som 7kg za pol roka, pri mojej výške 160cm je to dosť a vidieť to..ešte st.bicykel, pilates, snáď to pôjde dole..no hore to je ľahšie:-)))
čaute baby :P tak dnes som mala :
R:Jogurt
D:Banán a mandarínku
O:Francúzka polievka a polku malej hurky z chlebom
Ol:asi len čaj
V:zapekané zemiaky,vajcia,uhorky,cibuľa
AAAA veľa vody :P
žiaľbohu,môj dnešný prehrešok bola polka orieškovej tribitky,ktorú onedlho pôjdem vychodiť a vycvičiť...mala by som niečo zmeniť na mojom jedálničku?
Noo takze ja sa drziim velmi dobre si myslim :))) ale vazit sa zatial urcite nehodlam :) A NIka a to icq mi dako blbne tak preto pisem sem :)
ahojte, takze co som dnes zatial pojedla:
R:ovsena kasa so skoricou a 2 kiwi, kava
D:jablko
O:chlieb, sunka, cottage, cesnak
Ol:neviem este..asi nejaka zeleninka
V:tvaroh
purblanka precitaj si temu VIE MI TO NIEKTO VYSVETLIT..tam sa uvadza dovod :) odvtedy nejem ovocie vecer len zeleninu
Ahoj nikka,
ja mam dnes za sebou
R:polku krajca chleba, 1 hydinový párok, chili omacku a 1 kiwi + káva
D:čaj zelený
O: varene zemiaky a dusene kuracie na sampinonoch + trochu pomazánky,(všetko na malom tanieriku)
Ol: dám si 3 chery paradajky a kolieska uhorky + maces
V: jogurt nizkotučný
a posunula som opasok o jednu dierku dalej... vytešujem sa :D
prečo na večeru nejest ovocie??ja si dávam grep-je to zlé??
NIc sanestalo.. tak coako ide den ..ake juedla uzmate za sebou a ake vas cakaju.. sladkosti boli ci zatialodolavate.. nadalej pozyvam ostatne odhodlane zenz ktore bz chceli dosiahnut vysnivanu postavu tak hor sa do toho..:]
juj sory Nika skopirovala som blbo tvoje meno a dala som to do prezyvky ..prepac
ja viem že jedalniček nieje vobec ukažkovy napriek tomusi iste veci obhajim...
viem že na večeru maju byt bielkoviny že aj jogurt može byt ale ovocie nie ale ja sa riadim podla chuti aby som nevyrabovala chladničku,aj ked to sa mne nestava
ranajky si davam vtedy ked vstanem ak je o o 8 tak ranajkujem o 8:30 a ak o 11 tak ranajkuem zasa tu polhodinku po...
viem že ani živinovo ani kaloricky som nedala ani 4500 kj ale ja som nikdy nejedla mnoho jedla som vždy malo a asi pred 5 mesiacmi vobec...ale ne z dovodu že by som chcela hladovat ako nahle som sa uzdravila išlo to hore...
dneska vaha 78,1
chudnem vždy rychlo lebo mam vela športu,už som takto chudla asi 3roky dozadu z 90 kg na tych 63 a vahu som si udržala v pohode ..až dovtedy ked prišli tie problemy