Ahojte!
Začínam s chudnutím a tak by som bola veľmi rada ak by sa našlo nejaké dievča-žena ktorá by do toho šla so mnou. Viacerým sa chudne ľahšie.:)Mohli by sme tu každý deň písať čo sme jedli, čo pili a ako cvičili a každý druhý týždeň si merať hmotnosť.Bolo by to zaujímavejšie a šlo by to ľahšie. Nájde sa teda niekto kto ide do toho? :)
Schudnime spolu do leta :)
baby, ja som zlyhala na celej ciare:((
R:ovsena kasa, mandarinka, pomarancova stava
D:jablko
O:5 palaciniek, pernik, 5 krajcov chleba s maslom
co mam robit?? ja som to nezvladla, mala som hrozne obrovsky hlad, neviem preco..:(((
ahojte...tak ja som teraz po obede riadne napráskaná...to som nemala v pláne...už do teraz som toho zjedla viac než dosť...
R:
pol jogurta s ovsenými vločkami -viac som nestihla,šiel mi bus.
D 1:Tkevicový tmavý chlieb so šunkovou penou,rajčinami,a lístkom hlávkového šalátu
D 2:jablko,kávenky (ja viem,nemala som to:()
O:zemiaky,ako som mala aj na večeru,a dojedla som druhú polku z jogurta na raňajky...
Ol:asi nejaká zelenina,čaje...
V:asi len hlávkový šalát,možno si k tomu dám nejaký syr...
a povedzte mi prosím...je na večeru vhodné aj tmavé pečivo?
veselaM,dakujem:)
no ženy ja som si vcera pozrela na youtube.com ako druhí schudli: diet befor a after...normalne mna to tak nastartovalo..daktorí zmenili identitu normálne ako schudli..čiže ak to oni dokázali dokazeme to aj my...neuveritelne vysledky niektorí dosiahli a mali take velke pupky ci...uzasne proste
ale nechcem sa vam tu miesat :)
tak sa ospravedlnujem ale nedalo mi..
prajem pevnu volu a halvne pozitivne myslenie :)
no kocky kocky..tie vase jedalnicky
najhorsiu chybu robite ak vynechavate jedla, ak si davate naraz viacej jedla, ak si davate len cistu zeleninu na veceru..a tak dalej..
zelenina je zaklad vecere ale k nej treb pridat bielkoviny, a nie sacharidy(zemiaky, ryza, cestoviny, chlieb, rozky, .... )
aj s ovocim to netreba prehanat kedze niektore obsahuju dost cukru a to hlavne banany
a tak dalej a tak dalej...musite jest dostatocne vela aby telo nerobilo zasoby...ked jeden den jete 3 iny zase 5 telo iba stresujete..a vaha vam bude skakat sem a tam.treba si to rozlozit na 5 porcii ale mensich..a nie caj alebo len nejaky zeleninovy salat alebo dokonca nic...potrebujete rozbehat a zrychlit metabolizmus a to docielite tym ze budete pravidelne jest dostatocne mnozstvo jedal, vela zeleninky a inych potravin aby telo dostavalo potrebne ziviny, dalej pit dostatocne mnozstvo tekutin..priebezne pocas celeho dna..nie narazovo, a pohybom..cim si krasne vytvarujete postavu
ahojte
ja som dnes mala
R chlebík s karičkou
D 2 mandarinky
O zeleninový karnonátok a zemiaková kaša
káva
OL cottage s kúskom celozr. bagety
V brokolica
a cca 2L čaju
r-ovsene vlocky smliekom,jogurt,2xpomaranc
o-zemiaky zapekane
v-pomlete maso a kysla kapusta
vela h2o :)
Baby súrne potrebujem pomoc - vedieť čo si mám dať na večeru..žiaľ studené kedže nieje navarené.. myslíte že by som si mohla dať cornflakes s nízkotučným mliekom? Budem jesť presne o 18:05 a spať idem o 23:15 takže čo by mi tak stihlo stráviť? Možno si aj pocvičím tak 30 minút dovtedy.. prosím poraďte lebo sa vrhnem na nejaké buchty :(
Čaute baby :) takže v prvom rade Michajela : Atkinsoonova diéta je zabiják.. budeš sa cítiť slabá a bezvládna..môže ti to dosvedčiť veľa žien.. v druhom rade Jully : Mohla by si zmeniť večeru za nejaké bielkoviny pretože zemiaky su pomerne dosť sacharidové a na raňajky si môžeš dať viac, je to výživa na celý deň... v treťom rade Tamaraa : na večeru máš tvaroh málo, daj si ku tomu aj nejaké mäsko alebo zeleninu .Po štvrté: veseláB teším sa s tebou ale musím podotknúť tebe aj ostatným že čaj nieje jedlo a nenahradzujte ním desiatu ani olovrant.. radšej zelenina - ovocie :) píšte aj naďalej, veľmi ma to teší :)