Ahojte!
Začínam s chudnutím a tak by som bola veľmi rada ak by sa našlo nejaké dievča-žena ktorá by do toho šla so mnou. Viacerým sa chudne ľahšie.:)Mohli by sme tu každý deň písať čo sme jedli, čo pili a ako cvičili a každý druhý týždeň si merať hmotnosť.Bolo by to zaujímavejšie a šlo by to ľahšie. Nájde sa teda niekto kto ide do toho? :)
Schudnime spolu do leta :)
baby?je zlé keď som si o piatej dala vyprážaného pangásiusa s varenými zemiakmi?a ešte štipka tatarky :( som mala chuť,a bolo navarené...
Ahojte. No dosť vás dnes prepadlo.. ale čo sa dá robiť, neberte to tak vážne, žijeme a chudneme ďalej :) zara myslíš že to je málo.. ja som si len trošku neistá že by som to nemala ako spáliť, na cvičenie cez týždeň čas nemám - okrem chôdze 7 km denne ktoré prejdem približne za hodinu.. skúsim si teda zvýšiť ten príjem, teda aspoň na raňajky a trošku aj na večeru, kedže som z večeere äplne vylúčila sacharidy - zemiaky, ryža, cestoviny.. myslíš že by som ich tam mala vrátiť a budem aj tak chudnúť ak jem 5 krát denne? Pijem približne 2.5 litra denne.. a jem zeleninu a na desiatu aj jedno jablko? Už som sem písala môj jedálniček tak to niekde pozri a skús o niečo doplniť ak tak, vrelá vďaka :)
to som si myslel aj ja ze 7000 Kj je vela,ale naozaj to aspon u mna funguje,ja jem 5x denne snazim sa podla tych jedalnickou a za mesiac som schudla 5 kil pri tom mnozstve jedla...
tak sa snaz zacvicit si trocha doma vzdy sa trocha casu najde,brusaky,svihadlo...
ja mam kamosku,ktora jedla ako tu kocky pisu vlastne skoro nic schudla 2o kilo a zacala pomaly normalne jest a za mesiac pribrala spet 5 kil,jasne,ze ak clovek schuden potom si musi tu vahu udrziavat inak by sa to nalepilo naspet,aj ja som sa vobec nehybala,ale zacala som chodit 2x do tyzdna na orbitrek a pas a kazdy den doma svihadlo a brusaky
zara
lenže ja napr. sa takmer nehybem, mozno 3 krat do tyzdna idem na prechadzku. takze nemozem prijat 7000 kJ, to by som bola ako skydo a nie ze chudla..
nie je to tak?
baby podla mna vsetky do jedneho strasne malo jete,mozno sa Vam pri tomto tempe podari schudnut,ale potom sa vrati jojo efekt,pretoze v podstate hladujete,alebo sa vam ani schudnut nepodari....
ja som sa dostala na stranku -odkaz odstránený- a tam sa dozviete vsetko co potrebujete,su tam prilozene aj prikladove jedalnicky s mnozstvami,ktore mate dodrziavat a denne by ste mali pri chudnuti zjest 7000 kJ,tie jedalnicky vam sem hodim,mozno ic aj poznate,ale treba jest a zase jest aj 7x za den
-odkaz odstránený-
Ahojte babule neozvala som sa mala som vela práce ale tak teraz sa vám aspon ohlasim...
váha 76,8 kg
váha ide ozaj rychlo dolu ale čo kg to centimeter a je to hlavne tym že denne cvičim tie dve hodinky a posilko,joga
dneska papú:
R:jogurt,1 bebe,káva
O:jogurt,celozr.rožok
dneska papam jogurty lebo ma boli brucho a aj na wc by som už mohla ist po dlhom čase...
kristal..ale urcite si toho tolko nezozrala ako ja:( neboj, to nevadi. musime si povedat, ze dnes to bolo naposledy a uz papame normalne:)
pridavam sa uplne som zlyhala tiez ale ja nemozem prestat mysliet na jedlo proste som zavisla... :(a myslym na to stale...
Tamaraa
pokračovanie :D :ani ja neviem čo mám robiť keď ma popadne chuť na niečo fest nezdravé,a tie prehrešky sa snažím nejak vycvičiť,ale na váhe mi to nikdy nepridalo,pokiaľ som sa tak nestravovala týždeň dva...
Tamaraa
no to si dobarbala...nič sa nedá robiť,hlavne si nezaumieň,že do večera neješ...papaj tak ako normálne ale až keď úplne vyhladneš...a odporúčam to nejako vycvičiť...podľa možností nejak vytriasť...tancovaním,švihadlom,behaním...aspoň hodinku ?To by malo stačiť pre ten obed :P ani ja nev