Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Schudnime spolu do leta :)

Príspevok v téme: Schudnime spolu do leta :)
Nikka18

Ahojte!
Začínam s chudnutím a tak by som bola veľmi rada ak by sa našlo nejaké dievča-žena ktorá by do toho šla so mnou. Viacerým sa chudne ľahšie.:)Mohli by sme tu každý deň písať čo sme jedli, čo pili a ako cvičili a každý druhý týždeň si merať hmotnosť.Bolo by to zaujímavejšie a šlo by to ľahšie. Nájde sa teda niekto kto ide do toho? :)

Nikka18

neviem čo sa dnes stalo, ale dnešný deň je prepadák.. :( ešte sa asi dodlavím nech už ma to nadlho prejde..

Nikka18

.. tak to mám aj ja dnes zlyhanie.. mala som zopár sladkostí, ale nezúfam, vôľa chudnúť tu stále je .. a nenechám sa odradiť jedným dňom.. :) a od zajtra trošku mením ten jedálniček, lebo takto pomerne hladujem.. a teraz si ešte pôjdem potancovať na pol hodinku a budem spokojnejšia trošku :)

tamaska

no ja som tiež dnes nebola najsamlepšia
R: celozrný rožok so syrom
D: jablko
O: polovička pizze /dnes nebol iný obed/ a kalerábová polievka zo včerajška
OL: musli tyčinka behala - nič iné som nemala po ruke
V: saláma, brokolica, čínska kapusta

a včera som si dala 80 brušákov a 1O výpadov

dievčatá pri pití čaju denne som vynechala kávu , čo ja som bez nej nevedela fungovať - to je pre mna veľké +

Nikka18

ale ved ja som napísala že tie kešu chápem, ale napísala si že celý deň :) a ostatné jedlá boli úplne v pohode podla mňa :)

potkanica

tie kesu :(...vam sa to nezda, ale pre mna to vela znamena...ku veceru nie som zvyknuta jest take jedla...a urcite sa to prejavi aj na vahe, ja totiz strasme chcem schudnut...ale keby len dnes, aj vcera som mala take prehresky...a zo zaciatku to islo taaak dobre...v piatok sa vazim a uvidim co a ako...aj tak najdolezitejsie bude, ked sa o tyzden pomeriam a uvidim, ci nieco zislo dolu z cm...

potkanica

jooj dievcence dneska som zlyhala na plnej ciare :(...take mam strasne nervy na seba ze neskutocne...ja asi nikdy neschudnem :(...same prehresky

R: Ovsene vlocky s mliekom
D: 2 jablka a jogurt akticia
O:spenat s kuskom zemiacikov a vajicko
V:2 knekenbrody a cottage cheese
a okolo 6tej som si dala 2 velke hrsti kesu orieskov :(...och neodolala som :(...
v piatok sa vazim, budem rada ked nepriberiem z min tyzdna, lebo uz 3dni za sebouy mam prehresky...