Schudnime spolu do leta :)

Príspevok v téme: Schudnime spolu do leta :)
Nikka18

Ahojte!
Začínam s chudnutím a tak by som bola veľmi rada ak by sa našlo nejaké dievča-žena ktorá by do toho šla so mnou. Viacerým sa chudne ľahšie.:)Mohli by sme tu každý deň písať čo sme jedli, čo pili a ako cvičili a každý druhý týždeň si merať hmotnosť.Bolo by to zaujímavejšie a šlo by to ľahšie. Nájde sa teda niekto kto ide do toho? :)

potkanica

nie, ja som nikdy nezvykla jest vela...pre mna je najvacsi problem slane a sladke :(...aj kvoli otmu som tucna...

Tamaraa

potkanica..a nie si hladná? ved to vyzera byt hrozne malo v tom jedalnicku..
ja
R:30g vloky, 70g tvaroh, 2 kiwi
D:tmavy chlieb, 2 platky sunky, trochu cottageu a kapia
O:hovadzie maso na mrkve a zeleri, trochu ryze
Ol:150g tvarohu, jablko, vlasske orechy
V:asi nic

potkanica

ja si tie kj nepocitam...sama citim, kedy mi je vela a kedy to je ok...
Dnes som sa celkom drzala
R:bakerolls
D 2jablcka
O polievka a polovica platku celozrneho chleba
V: asi to bude zase 3kneckenbrody s cottage cheesom :)
Dnes ma este caka spinning a zajtra je to obavane vazenie:(...bojim bojim, ale uz to nezmenim...
a samozrjeme 3litre vody :)...

Nikka18

Ja som mala okolo 9000kj jak to kukám.. možno 10000kj ale ja mám dnes prechádzku zaručenú, každý deň 7 km.. 3.5 do školy a 3.5 naspäť.. a myslím že mi ani ten včerajšok nejako neublížil.. nemôžem pol roka jesť len 4500kj.. ale určite nejdem robiť také blbosti akože dnes nebudem jesť nič... normálne sa najem.. ale budem viac piť aby sa to prečistilo :)

suz

nika jes 5 krat denne ale ma to byt v mensich porciach aby to nebola zataz na zaludok..a nie velke porcie..

bud si das zemlu napriklad so sunkou, rajvcina

alebo tie vlocky s jogurtom

Tamaraa

Nikka
podla mna je to dost, ale nevadí, urcite sa tym netrap, ranajky maju byt bohate:)
ja som sa vcera tiez prejedla ako prasa, myslim, ze to bolo aj 12000kJ:( dnes to musime vysportovat, urob si prechadzku niekam do lesa alebo do fitka si pocvicit.

a moje ranajky: asi 70g tvarohu, 30g vloky a 2 kiwi + detska kava

Nikka18

Ahojt baby.. ako raňajky? Myslíte že je veľa ak som si dala grahamovú žemľu s cottage cheese-om a zeleninu k tomu a potom ešte asi 4 polievkové lyžice ovsených vločiek s bielou nesladkou activiou? A čo mám dnes robiť keď som čera neodolala sladkostiam? Poradte..