Ahojte!
Začínam s chudnutím a tak by som bola veľmi rada ak by sa našlo nejaké dievča-žena ktorá by do toho šla so mnou. Viacerým sa chudne ľahšie.:)Mohli by sme tu každý deň písať čo sme jedli, čo pili a ako cvičili a každý druhý týždeň si merať hmotnosť.Bolo by to zaujímavejšie a šlo by to ľahšie. Nájde sa teda niekto kto ide do toho? :)
Schudnime spolu do leta :)
Caute baby , tak co dnes.. ja som mala posledne dni maximalne pokaslane kedzze som jedla sladkeako na beziacom pase.. ale dnes som zacala super.. grahamova zemla s cottage a zeleninou..:] som v skole..mali sme telesnu tak som rada, ze nejaky pohzb okrem chodze..|:]
Ahojte baby mohla by som sa k vám pridať? Skúšala som hocico, ale mám štítnu žlazu a lekárka povedala že mam byť hlavne trpezlivá,len to jedine čo asi nie som. Skúsim sa vás držať a ako sledujem vela piť a málo viac krát denne jesť..
chcela som napísať o pár kíl ľahšia nie ťažšia :D :D :D Bože chráň
jully: tak to jablko s mrkvou si dat na desiatu napr. a na olovrant by bol vhodny zase šalat a mrkva...jesť ale dovtedy kým sa nedostavý pocit som sýta..nie šak dojem bo škoda sa vyhodí...(dojedanie na silu)a ak mas chut na sladke dať trošilinku toho načo mat hlad TROSILINKU, ale najlepsie je zjest kocku čoko doobeda tak do 10:00 vtedy to telo do večera spáli
Jully ty si zjedla celú hlavu šalátu??? a čo tak keby si si deň dopredu porozmýšľala čo zješ na druhý deň?? ... čo tak si dať polku šalátu a tresku s rajčinami na večeru??? nevravím jesť viac jablk...na raňajky si daj krajec celozrneho chleba, 2-3 platky sunky plus ovocie, pol litra zeleného čajíku, (moje ranajky, ale mením) na desiatu opäť nejaké ovocie aj 2 kusy plus voda alebo čajík, na obed to co je v škole, v mozgu má každý z nás hypotalamus (viac na googli) a ten nám dáva signal kedy si najedená..keď sa dostaví ten pocit som sýta, prestať jesť, ak sa riadiš hypotalamom hlad by sa ti mal dostaviť približné každé 3-4 hodiny, na olovrant niečo ľahké plus zelenina, 2-3 hodiny pred spaním zelenina nie ovocie, lebo všetko čo telo nespotrebuje ako energiu uloží do tuku aj sacharidy z ovocia...a hlavne zmeniť myslenie v hlave...brať dietu ako niečo pozitívne tešiť sa z toho že o pár mesiacov budeš o pár kíl ťažšia..žiaden športovec nejde do súťaže s tým, že prehrá!!!
nebude odveci keď si nastrúham mrkvu za tým hlávkovým šalátom?a mrkvu s jablkom?
veseláM
ano aj mne sa zdá...ibaže ten šalát som mala v škole.A musím papať viac jabĺk?Teraz som zjedla celú hlavu čerstvého šalátu :P a vody pijem veľa...len tej treske sa mi nedalo odolať :( ani tým čokoládovým kuk. chlebíkom...a teraz mám chuť na sladké zas...ďakujem,skúsim na raňajky sladšie jedlo...
jully: to len jedno jablko cez den zjes??a ina zelenina? a preco zacinas den s fazulov?? keby si jedla doobeda viac ovocia nemas teraz chut na sladke..!!! ješ veľa nezdravých vecí...pri ktorých sa nedá schudnúť..viac ovocia, zeleniny, veľa vody, celozrne výrobky..žiadna čokoláda..a ak áno tak len doobeda kúsok a ak si mala tie makaróny prečo tie sušienky a tresku s rajčinami???....mala si si dať paradajky pred tým makaronovým šalátom....tebe treba malými poriciami zmenšiť žalúdok, preto ješ tak veľa...veľa vody pi a chudnutie začína v hlave..ak sa tam nič nezmení, nezmení sa ani na tele !!!! ja tiež chudnem za 4 týždne 3-4kg...a všetko jem z malého tanierika raňajky,des, obed,olov.večera
baby prosííím pomôžte...
môj jedálniček je hrozný...
R:Fazuľa s párkom,tmavý chlieb
D:jablko
O:Makarónový šalát
(medzitým 4 cereálne súšienky a neskôr ešte pol tresky s rajčinami...:()
Ol:kukuričný chlieb obliaty čokoládou
V:hlávkový šalát
baby prosím pomôžte
momentálne mám chuť na sladké...čo mám robiť?:(:( ja to nevydržím...bol by veľký prehrešok celozrnné bebe keksy?:(:( poraďte...ešte plánujem cvičiť...
potkanica: práveže si jedla veľa tak si pribrala, lebo ak ješ všetko s mierou a aspoň trochu sa hýbeš nepriberieš