Pleť, akné, kozmetika, otázky!

anjelik133

ahoj.akné sa mi tvorí najmä na jednom mieste a to ľavé líce .už som vyskúšala všelijaké tie mastičky ale všetko dráždi.už si fakt neviem rady čím to môže byť.ďakujem za odpoveď

moncici

ahoj vonkajsiavyziva: diky za odpoved, presne ako sa pytas od puberty uz mam zenske problemy, stale sa to so mnou taha... vajecniky, bolestiva menst.,oblicky... kedze uz taham na 22r. tak si tiez nemyslim ze to je akne klasicke. skor sa tiez priklanam k tomu ze to moze byt z vnutra. kozmetiku som pouzivala vichy a clinique. ale stale to striedam. taktiez mi dobre robia pripravky na prir.baze-nechtik, a z mrtveho mora. aku masku by si mi odporucila ty? a co sa tyka tych produktov co si pisala daju sa najprv nejak odskusat? a hlavne ci je mozne ich objednat cez internet lebo momentalne som v zahr. a domov sa chystam az zac.marca.diky a vody pijem min. 1l denne+bylinkove caje, ale ovocia a zel. je pomenej:-}

micka

ahoj vonkakjsiavyziva mohla by som poprosit aby si mi poslala vzorku na tie poriky a potom by som si kupila niaku kozmetiku od teba urcenu na porovitu plet.

vonkajsiavyziva

Ahoj moncici: tak na lícach a na brade - to jest problémy tráviacej sústavy a problémy ženské! Takže odporučila by som hlavne veľa piť, veľa ovocia a zeleniny a veľa vlákniny hrubej - t.zn. veľa pečiva clozrnného.ďalej by som sa opýtala, či nezvykneš mávať nejaké menštruačné problémy alebo niečo s tým spojené.
Ešte by ma zaujímala kozmetika akú používaš, medzi mnou odporúčané kozmetiky patria: proaktiv solution, forever living a Nouri Fusion, dermajetics, sú drahšie, ale sú na prírodnej báze a fungujú!!! Tiež by som ti jednoznačne odporučila kúpiť hĺbkovo čistiacu masku - to jednoznačne!!!!Jednoznačne by som ti odporučila kúpiť si ju, lebo je nevyhnutá na čistenie zvnútra!!!Sú to všetko prírodné kozmetiky , takže nevyvolávajú chemické reakcie!!!

moncici

ahoj vonkajsiavyziva, no to akne mam najme na licach a brade, na cele ani tak uz nie a v okoli nosa rozsirene pory. mne sa robia take bolave komedony ktore su dost hlboko. ani kozmeticka mi nemohla celkom vsetko vycistit lebo su tak hlboko ze by mi poskodila epidermu...dakujem

vonkajsiavyziva

nie, musíš vypiť aspoň 2,5 -3 litre, ale vždy lepšie ako nič, no.Zajtra idem na poštu, tak ti pošlem a najneskôr v utorok to máš tam.

Lea 02

ahoj vonkajsia vyziva teraz som sem prišla nemala som čas dik za odpoveď a čo sa týka tých kruhov pod očami mávam ich iba občas a dodržiavam pitný režim asi 2 litre za deň pri 61 kg je to dosť?

vonkajsiavyziva

Ahoj Lea 02, no už sú zabalené v obálke a zajtra ich pošlem, musela som ísť po ne do skladu.a čo presne s tými kruhmi? už si začala poriadne piť????

Lea 02

Ahoj, vonkajsiavyziva, tak my sme už boli v kontakte mailom a chcela by som sa tiež opýtať na tie kruhy pod očami a ešte sa chcem opýtať či dostanem tie vzorky.Ďakujem krásne.