Ahojte čitala som nejake prispevky a dost chvalite tuto kozmetiku. Sú od nej dobre aj make upy? vyskušal niekto? a ked si to chcem obiednať možem na dobierku a ako sa plati v eurach? dikyy
papaja
jezis na to foto som uplne zabudla....keby mi to nevyslo nahodou lebo nejak mam pokazeny pc doma....tak odporucam vrelo ja som dlho dlho zhanala taky odtien nakoniec som si kupila miss sporty striptease ale nebolo to ono no a orange soda je presne to co som hladala :)... ja teraz uvazujem nad iris a summer love a este mozno honey alebo neviem ::)
super tesim sa prajem hlavne uspesne matury :)
s tym circe to bude asitake ako s b52,su dni ked ti sadne a inokedy otras,sama neviem,cim to u mna je :)
papaja
no poslem ale az ked zmaturujem :D cize v stredu vecer by to malo byt :) .... ak budes objednavat mozes so mnou ratat stale.... kozmetiky nie je nikdy dost aspon u mna :D ... no a manhattan este je v niektorych dmkach...ale na art deco nedam dopustit ak nebude tiez prejdem na nyx...manhattan nema velmi dobry ohlas... inak uz som prisla na chut aj circe len musim byt kompletne nalicena ked nemam make up na tvari vyzera priserne ale inak v pohode :)