kozmetika NYX

Martinka2

papaja
jezis na to foto som uplne zabudla....keby mi to nevyslo nahodou lebo nejak mam pokazeny pc doma....tak odporucam vrelo ja som dlho dlho zhanala taky odtien nakoniec som si kupila miss sporty striptease ale nebolo to ono no a orange soda je presne to co som hladala :)... ja teraz uvazujem nad iris a summer love a este mozno honey alebo neviem ::)

Martinka2

to je v poriadku minimalne tri beriem ja :) a kedy asi budes objednavat? dakujem velmi pekne konecne mam pokoj :)

Martinka2

no uz zmaturovane dolezite je ze uspesne chvalabohu :)... a uz niekedy teraz poslem tu fotku :)) kedy asi planujes najblizsie objednavat nyx??

papaja

super tesim sa prajem hlavne uspesne matury :)
s tym circe to bude asitake ako s b52,su dni ked ti sadne a inokedy otras,sama neviem,cim to u mna je :)

Martinka2

papaja
no poslem ale az ked zmaturujem :D cize v stredu vecer by to malo byt :) .... ak budes objednavat mozes so mnou ratat stale.... kozmetiky nie je nikdy dost aspon u mna :D ... no a manhattan este je v niektorych dmkach...ale na art deco nedam dopustit ak nebude tiez prejdem na nyx...manhattan nema velmi dobry ohlas... inak uz som prisla na chut aj circe len musim byt kompletne nalicena ked nemam make up na tvari vyzera priserne ale inak v pohode :)