Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kozmetika NYX

Martinka2

Lucinka
no pozrela som sa na to video..no a ona ma sice taky nude odtien na perach, ale na orange soda sa to nepodoba :( orange soda je este viac nude ona to ma skor take neutralne...nieco podobne mám od rimmel myslim ruž...a od nyx podla mna sa podoba ten honey alebo pumpkin pie...:)

papaja
cize len ruze objednavas ano?:)

Martinka2

urcite pozriem :) neviem no tazko sa mi teraz pise ci je to ako orange soda alebo nie ::)... no ano prave preto vyhladavam nude ruze lebo zboznujem vyrazne namalovane oci...a k orange soda specialne dymove tmavomodre tiene uplne tmavemodre...taky pekny kontrast ::).. Dik za mail potom sa ozvem :)

Lucinka33

OK, pozri to video, ked ti opravia PC :) Myslim, ze taku farbu by som mozno dosiahla skor s Pumpkin Pie. Alebo mozno som farboslepa a nepodoba sa to ani z daleka :D Budem rada, ak posles to foto Orange sody. Mozes na 33lucka33@gmail.com Dakujem.
A ked si davas orange sodu, tak si k nej vyrazne malujes oci?

Martinka2

aha tak o niekom viem kto ma shnedu pokozku :P ale nie srandujem :D... nie nie ziaden biely podton tam nevidim ....mne sa pacia hlavne pigmenty mac aj lesky a ruze...a tiez farby na licka lebo zhanam nejaku marhulkovu farbu na licka a mac ich ma dooost :) no mne to video nepojde na mojom mini notebooku ale vecer pride pc opraveny taze odfotim a poslem tu orange sodu..inac vcera som pozerala aj na makeupalley ruze ktore by som chcela...a nasla som ze iris je akoby orange soda ale s perletou takze urcite chcem iris....a este som nasla tiez ten pumpkin pie, honey a goddess vsetko nude broskynove odtiene :) ...ja sa vecer pozrem na to video a napisem ti ci je to nieco podobne ako orange soda :) v poriadku kludne sa pytaj ::)

Lucinka33

Tak 11 eur za tien je fakt velmi vela v porovnani s cenami na online strankach. Od MAC mam taky zlatohnedy tien z kolekcie Barbie Loves MAC. Odtien je Mothbrown. Ale nepouzivam ho casto, myslim, ze sa skor hodi ludom so snedou pokozkou :)
Aha a Orange Soda nema nahodou taky biely podton? Mne sa velmi paci jeden odtien lesku na pery od MAC (aspon podla toho, co som videla na nete), v odtieni Ember Glow. Chcela by som nieco take, ako to ma baba v tomto videu (ona tam ma este aj ruz NARS a na to ten lesk) www.youtube.com
Nepodoba sa na neho aspon trochu Orange Soda, myslis, ze by sa s nou dal dosiahnut podobny look? :) Aj ked netusim ci by mi to pristalo, lebo ona je taka polovicna azijatka s inou farbou pleti :) Sorry, ze mam tolko otazok, zvedava som :D

Martinka2

tak to neviem ale podla mna jeden tien ...a to je dost vela 11 eur....aj na paletu je to vela..a aky mas od mac tien?? ja nemam nic to je ten problem :( ale zase som zatazena na gosh :D ... vsetko skupujem co sa da :D ... orange soda tazko je to opisat...ale je krasna naozaj nude marhulkova....skor by som povedala ze splyva s pletou ale nie je to nic take bezove ako ma napriklad mac-myth....nic take telove ....tu farbu si mozes naniest ako chces ..bud bez lesku alebo s leskom....ak sa ti zdaa prilis taka nude... da sa aj prstom rozotriet ak to chces jemnejsie... ja som uplne spokojna :)...niekde som citala ze to je taka oranzova ako sa nosila v 60. rokoch som sa bala ze co to bude za oranzovu...ale v pohode nude ::))keby som mohla tu fotku vam poslem lenze mam problem s PC :( ak zajtra bude opraveny poslem hned aby ste sa vedeli s papajou rozhodnut :)... ja uz som spokojna aj s circe :P...ale orange soda je number one u mna zo vsetkych 30 ruzov co mam :D

Lucinka33

Martinka, prosim ta, ta Orange Soda je velmi nude odtien? Splyva s pletou alebo skor zvyraznuje pery do broskynkova? Uz zacinam aj ja o nej rozmyslat, ale neviem :D

Lucinka33

A to jeden tien stal 11 eur ci nejaka paletka? Ale aj tak sa mi to zda drahe.
Martinka, aj ja by som chcela este nieco od MAC, zatial mam len jeden tien :) Nemala by som uz pozerat tie videa na youtube, potom to ide velmi do penazi :D Mozno keby sme vychytali nejaky vypredaj na nete, ale to je zas prilis drahe postovne zo zahranicia. Chcela by som od MAC napr. gelovu ocnu linku :)