Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kozmetika NYX

Lucinka33

Hej, iba 1,12 eur? No tak mozes radsej na dobierku poslat, myslela som, ze to je drahsie. Lebo ked niekde nieco objednavam na dobierku, stale to stoji vyse 2 eur :) Aspon nemusime cakat, kym sa ti pripocitaju peniaze na ucet, ked to pride a mozes hned poslat.
Citanie tych recenzii a pozeranie videi na youtube zabera fakt hrozne vela casu, takze sa ti ani necudujem. Malinovy ruz by som chcela aj ja, len som nic take nenasla :) Mne pristanu odtiene s takym ruzovkastym podtonom. Ak nejaky taky najdes, tak napis, ze sa na to pozriem :)

papaja

ach jaj to som nemala ani vidiet :))
ten pumpkin pie je super
taku dooranzova broskynovu farbu zhanam tiez boze to zas budu prievany v penazenke :)
martinka

tie jumba nove odtiene ta fialova vypada byt super,uz som nahlodana aj tou :)

papaja

baby ja si este len idem vybrat lebo tam je tolko farieb az no a nemala som kedy ani moc citat tie recenzie :(
ale ja chcem tentokrat nieco malinove,som zistila,ze ten mi celkom ide tak idem kuknut
lucinka

tou dobierkou to vyslo tusim 1,12 za balik alebo ako to bolo martinka,pamatas si?
ale ak chces poslat na ucet ok,v pohode :)
neboj nesklamem,teda aspon dufam,predchadzajuce objednavky klapli tak snad aj tato

Lucinka33

Martinka, oki, som zvedava hlavne na Iris. Ten Mute som si ani nevsimla, malo fotiek je na nete. Dufam, ze budeme spokojne :)

Martinka2

Lucinka
ak sa ti nebude frappucino pacit posli kludne :) lebo pumpkin pie beriem aj ja :) a okrem, toho si beriem aj Iris a Mute :)ten Rimmel je super odporucam kremovy je a nevysusuje :)

papaja
tak Lucinka najprv pisala ze pumpkin pie a som popozerala na nete a ma zaujal dost :P .... ja na dobierku ak mozem.. no a jumbo pozriem sa este lebo chcela by som urcite aspon jednu :)...tie nove odtiene si nepozerala?:) za jeden ruz teda na tych 3 eur to vyjde??:)...

Lucinka33

Papaja, mozem ti aj poslat peniaze vopred na ucet. Verim ti, tak ma nesklam :D Tak bude aspon lacnejsie postovne. Ty uz vies, ake odtiene si objednavas? Pozri sa teda na ten Pumpkin Pie, ma dobre recenzie :)

papaja

ahojte ahojte

super,objednavka zaregistrovana,ak budete chciet nieco zmenit dajte mi vediet do stvrtku
baby ste ma nahlodali s tym pumpkin pie :))
zrejme pozriem aj ja nan :D

martinka

objednavame este tie blushery,na tie mam zalusk lebo mi dosiel od bourjois a tie ich maju super recenzie na makeupalley.com tak som zvedava
ak by bol zaujem o nejake jumbo ceruzky tak mozno objedname tiez

chcete obe platit na dobierku?

Lucinka33

Martinka, beriem Frappuccino a Pumpkin Pie :) Ked budu pre mna prilis nude, tak ti ich poslem :D Pojdem sa pozriet do drogerky na ten Rimmel. Na foto vyzera dost podobne ako mala ta baba na videu.
A ty beries ake odtiene? Uz si sa rozhodla?

Martinka2

Lucinka
a beres len ten pumpkin ci aj nejake ine??:) no od rimmel ten hydratacny -700 Nude delight tiez jeden z mojich najoblubenejsich :P ...

Lucinka33

Martinka, dakujem. Nieco take neutralne hladam. Honey myslim vyzera podobne, ale zda sa mi dost hnedy, to mi asi nepristane. Tak asi beriem ten pumpkin pie, ten je viac broskynkovy vraj. A aky odtien ruzu ma ten Rimmel? Je to taky hydratacny ruz ci vysusuje pery?
Papaja, uz ti idem pisat mail :)