Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kozmetika NYX

Lucinka33

Papaja, keby niekto chcel ten ruz, tak kludne predaj, nemusis cakat :) Iba ak by mi nahodou nedosiel ten moj, tak sa ti ozvem ci ho este nemas :)
A co pekne si si este objednala? :)

papaja

lucinka v pohode,dam ti vediet,kedy dorazi,zatial ho teda nikomu nepredam,ja som tiez zacvakala ale potom to bolo stornovane na mimibazar,asi toho maju fakt vela,neviem

Lucinka33

Papaja, oki, ja ti napisem ci ho este mas, ak mi nahodou nedojde. Ale dufam, ze dojde, lebo uz som aj zaplatila.

papaja

ahojte babeny

matka ok tak circe a dark brown ti rezervujem,plati aj ta orange soda a slate?
lebo sme nejak navyse objednali :)

lucinka

ten B52 je objednany,ked dojde sa ti ozvem ak ti ten tvoj nedojde alebo neviem kde viazne ten mimibazar ja som ho stornovala lebo somcakalaod noveho roka a nic

Lucinka33

Ahoj Papaja, juuj, ten B52 chcem, ale mam ho uz objednany od jednej cesky z mimibazaru od zaciatku februara a stale mi nic neprislo ako vzdy. Budes este objednavat niekedy z cherryculture? Lebo uz z mimibazaru neplanujem objednavat, lezie mi na nervy ta dodacia doba a potrebujem noveho dodavatela :D Pozerala som na cherryculture, ze maju v ponuke aj ine znacky kozmetiky, niektore super lacne :)

nika......

ja som si nyx objednavala, uz teda cakam 5 mesiacov a teda uz sa mi to zda dost dlho a uz zacinam byt nastvana.... ved to je uz skoro pol roka a neverim ze tak dlho ide balik z ameriky... to snad ani z mesiaca nejde tak dlho....ak este niekto objednavate nyx tak by som sa rada nakontaktovala, teda ak to je rychlejsie....