kozmetika NYX

papaja

to artdeco ja neviem,co budem robit,dochadza mi uz aj manhattan a neviem,ci je v obchodoch,skusimpozriet recenzie na tie bazy od nyx a ked tak objednam od nich
lucinka ruze budem objednavat urcite,chcem ich viac aj ja,teraz berieme aj tie blushery lebo mi dosli a od nyx su vraj super tak som zvedava

papaja

ahojte babeny

presne tie ruze su syte a kremove takze mam aspon pocit,ze mam cosi na perach

tak ten orange soda si objednam urcite,mam nan teraz zalusk riadny :)
diky matka posles fotku ak mozes,to bude super :D
lucinka

neviem presne ako by som ten b52 popisala ale od nude to ma veeeeeeeelmi daleko a aj od ruzovej
je to taka farba nepopisatelna,ved uvidis :)
ale ked si ho dam len trochu a pretriem leskom tak v pohode

Martinka2

no čo sa tyka vydrže podla mna nič moc :( ale mne stačí že som konečne našla perfektný odtien pre mna a aj to mi vyhovuje ze su kremove ..nenavidim ked sa ruz usadza a po case mam pocit strasne suchych pier....

Lucinka33

Baby a ako dlho vam vydrzia na perach tie ruze NYX? Lebo mne kazdy zlezie za par minut.. asi si casto olizujem pery :)

Martinka2

papaja
áno naozaj pre mna sa orange soda stal najoblubenejsim odtienom nude...super kremova nude marhulkova nie vyrazna oranzova vobec nie...ak ti to pomoze mozem ho odfotit ako vyzera na perach a poslat mailom hmm??:)...art deco este stale nie je?:(

Lucinka33

Papaja, B52 je bezova a vyrazna? Tak to si ma velmi nepotesila, myslela som si, ze je skor do ruzova. Ach jaj, no uvidim ako bude vyzerat na mne, ked mi vobec pride.
Ked budes najblizsie objednavat, tak mi daj prosim vediet, robim si zalusk na nejake dalsie ruze :)

papaja

lucinka

ta b52 je pekna,taka syto bezova ale prilis vyrazna a kremova ale ked sa da na nu lesk tak je super,mne pristane
veru circe je dost svetly,na som ho tiez dala kamoske,jej pristane,ma tmave vlasy a snedu plet,ja som strasna bledula
najblizsie ak budem objednavat idem aj ja na tu orange soda,je fakt taka pekna,martinka?
a este mam zalusk na tie blushery a podklad.bazu nakolko artdeco u nas uz asi nebude :(

Martinka2

no na ten balzam copacabana aj ja sa chystam :) jumbo ceruzky len ako podklad s tym ze najprv si na cele viecko natrem tenku vstvu bazy pod ocne tiene artdeco a az potom bud pomocou stetceka alebo rovno z tuby nanasam jumbo pencil, ale nesmie byt velmi hruba vstva lebo su kremove a strasne sa zlievaju do zahybu... napriklad milk co je matná biela použivam ked chcem nejaky tien zosvetlit alebo pouzivam biely tien a chcem aby bol vyraznejsi...ciernu black bean pouzivam ked robim dymove licenie alebo chcem aby bol nejaky tien tmavši :) atd... :)

Lucinka33

Objednavala som od jednej Cesky, ktora niekedy predavala na mimibazare slovenskom. Teraz predava len na ceskom. Objednala som si ruz B52, ceruzky na pery - odtien Flower, tonovaci balzam na pery - Copacabana, a stetec na konturovanie oka, tusim sa vola Contour Dome Brush.
A tie Jumbo Pencils pouzivate ako ocne tiene alebo ako podklad pod tiene ci nejak inak?

Martinka2

za málo :) ako on nie že by bol svetlý veľmi ale take hnedo až sivé podtony by som povedala :( a to odkial si objednavala? fuu tak dufam s tebou a co si si objednavala?