Ahojte čitala som nejake prispevky a dost chvalite tuto kozmetiku. Sú od nej dobre aj make upy? vyskušal niekto? a ked si to chcem obiednať možem na dobierku a ako sa plati v eurach? dikyy
Martinka, vdaka :) Aj som si myslela, ze ten Circe bude taky mrtvolny. Teda aspon pre mna by urcite bol. Mozno je to nude odtien pre cernosky :)
Ja od februara stale cakam na moj balicek, uz by to mohlo prist.. len tie obmedzenia leteckej dopravy kvoli sopke.. no neviem, dufam, ze sa do leta dockam :)
takže zasielku mám už doma :) samozrejme hned som všetko vyskúšala :D ... orange soda je presne ako som si predstavovala ale circe? :( hrozne na mne vyzerá :( ...som čakala nejaký pekný nude odtieň ale je taký trošku do hneda a vyzeram ako mrtva ked ho mam na perach :(.. možno s nejakym leskom by sa dal... no a jumbo pencils sú užasne to sa vie :) slate je tmavo sivá perleťová a dark brown matná tmavohnedá.. ináč na stránke maju nové odtiene jumbo pencils :)...
v pondelok si idem po zasielku potom napisem ake co je :) ..ja inak mam od nyx trio eyeshadow- copper/rust/bronze a som spokojna.. a este jumbo pencil milk a black bean pouzivam ich ako bazu pod ocne tiene :) ale nedavno som skusila pomocou stetceka si ich dat na vnutornu linku a vydrzali tam cely den aj ked su kremove... :)
Baby, poznate stranku shopcraze.com? Maju tam NYX za dobre ceny, napr. teraz vypredaj ruzov za 1,95 USD :) Aj postovne vyzera byt v pohode, ak je pravda, co tam pisu (6,85 USD pri objednavke do 25 USD) :)
A nejake recenzie na tie ruze a ceruzky, co vam prisli nemate? :) Aka je ta B52? :)
objednavala to kamoska,postovne je tam dost ale da sa ked sa rozrata medzi viacere
my sme objednavali len tri druhy kvoli tomu,aby nam to rychlejsie pobalili a poslali a nezmetkovali (aspon si myslime :DD )
Papaja a prosim ta, kolko ta vyslo postovne z cherry? Platila si aj nejake clo? Aha, takze ak by som objednala viac druhov kozmetiky, tak sa to popletie.. no zaujimave, to by mi nenapadlo :)