Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kozmetika NYX

Martinka2

Lucinka
ja tiez :) tak ja asi zajtra tam zbehnem pozriem co ake odtiene maju ale aj tak si myslim ze 11 eur je predrazene trochu no neviem....mne sa velmi neoplati to kupovat za taku cenu...ja tak neskutocne tuzim po MAC kiezby bola dostupna aj v SR a keby nebola taka predrazena :(

Martinka2

aha no myslela som si ze tam :) isla som uz par krat okolo a vsimla som si tie pupa kazety...tak myslim ze 11 eur za tien nyx je trosku vela....to si radsej objednam...

cajik

Martinka - v tej novej casti, dole oproti takemu velkemu kvetinarstvu, kde bol resp. este mozno je taky stanok s hodinkami. a tam je teraz taky novy orandzovy stanok, maju tam roznu kozmetiku, Pupa, Clinique, Biotherm, a videla som tam par ocnych tienov NYX a dokonca dve Bare essencuals ci ako sa to pise :D viete take tie mineralne co predavaju v amerike. Ale akoze vyber nemali velky, mozno len skusaju ci sa to bude predavat.

ja napr chcem aby u nas taketo znacky predavali, aj z Pupy by som si nieco rada kupila, ale mali tam len take tie kazety a fakt malo veci.

Ocne tiene nyx nepamatam uz ake odtiene tam boli, ale ked sa dobre pamatam tak stali asi 11eur.

Lucinka33

Sme na tom rovnako :) Ja este pozriem aj videa na youtube, len niekedy mi to nenajde hladany odtien. Na vacsinu kozmetiky si najprv pozriem recenzie na nete a az tak kupim :)
Chod sa teda pozriet na ten NYX, som zvedava, co tam maju. Myslim, ze NYX by mohol mat na Slovensku uspech, ak bude sa primerane ceny. Lebo to nie je taka draha kozmetika ako napr. ten MAC, Urban Decay, NARS a ine... A je aj kvalitna. Bola som v marci v Zeneve na dvoch miestach, kde predavali MAC, ale nic som nekupila :) Lebo ceny su fakt dost vysoke a navyse neviem francuzsky, tak som sa drzala radsej dalej, aby sa ma nahodou predavacky nieco nepytali :D

Martinka2

ja tam vzdy zabludim pre nazor :) a az potom si daco objednavam :)... summer love je perletova :) ale ma uspech dost :) a power tiez ale ja nemam taku odvahu :D ...no ja to hned tento zistim ci fakt sa v KE predava :D ale ktovie dokedy to tu vydrzi aj ked si myslim ze je tu vela ludi ktory maju zalusk na znacky ktore sa tu na SR nepredavaju....jedna predajna v KE dokonca naslubovala ze budu predavat aj MAC a Urban decay a neviem co este a nakoniec nic z toho...

Lucinka33

Tu stranku poznam, vyhodi mi ju vzdy medzi prvymi v googli, ked hladam nejaky odtien NYXu :) Mas pravdu, Ceto je taka bronzova, ale vraj s ruzovo-broskynovym podtonom. A je dost perletova, vraj vyzera ako lesk. Mne sa paci to, ze je vraj taky priehladnejsi. No neviem. Summer love sa mi tiez paci, ale ta je tiez taka perletova, nie? Mozno keby som nasla taky odtien ako summer love, ale bez perlete. Mam v tom chaos :) Skoda, ze sa nedaju niekde zohnat vzorky z tych ruzov.
Inak z takych crazy odtienov sa mi paci Power,je to taka svetla ruzovo-fialova. Ale nenosila by som ju asi, na mna je moc vyrazna :)
Cajik, coze, niekde na Slovensku sa predava v obchode NYX? Vau, mohlo by sa to dostat aj do ostatnych miest :)

Martinka2

cajik
ja som tiez z KE...a kde v optime? a len ocne tiene ci aj nieco ine od nyx?? tak teraz si ma neskutocne potesila :D a este ceny ake su nevies?

cajik

caute, neviem o com sa teraz bavite, ci o este o NYX alebo nie, ale som z KE a v optime postavili v novej casti taky maly stanok kde maju par ocnych tienov NYX.. :)

Martinka2

ja tiez presne a zo circe som bola uz uplne domotana lebo sa mi zdalo ze na videach a fotkach bol taky akurat a ked som si ho dala na usta tak uplne nieco ine...no ceto som chcela aj ja ale neviem taky velmi perletovy je asi...mne by nepristal...a frappucino tiez je v mojom dllllhom zozname :) ...inak ak vies po anglicky neviem ci poznas stranku www.makeupalley.com su tam nazory na takmer vsetky odtiene tychto ruzov staci sa registrovat a vyhladat co hladas ::))... a myslim ze summer love je taka ze ani nie nude ale taka prirodzena :)ceto som niekde citala ze to je bronzova farba co sa mi velmi nezdalo na videach a fotkach ale vravim nazivo je vsetko uplne ine :)

Lucinka33

Martinka, ja teraz pozeram videa na youtube o NYX ruzoch :) A som uz uplne domotana... :) Na kazdej foto, na kazdom videu to vyzera inak :) Pozerala som aj na ten Iris, aj Summer Love. Ale asi budem chciet Frappuccino, mozno Ceto. Len sa bojim, aby to nebolo moc do hneda alebo prilis tmave. Hladam taku farbu, co jemne zvyrazni prirodzeny odtien pier. Ani nie nude. Nenasla si nieco take? :)