Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kozmetika NYX

Martinka2

ja sa stale neviem rozhodnut uz som vysktla Mute :( a hladam za nho nahradu :D.. ale na Frappucino asi nemam odvahu :(

Martinka2

Lucinka
ja som sa tiez minule bala ze circe nebude lebo dlho dlho bol out of stock taky je popularny a ani neviem preco :D .... vies co ja akoze tiez niekedy pozeram co oni dokazu vsetko nazvat nude :D ... ta Thalia co sa ti paci sa strasne podoba na jeden Rimmel ruz- Airy fairy na youtube veelmi rozsireny ...kupila som ho v Madarsku lebo tento odtien u nas nie je.. a mam ho celkom rada a podla mna to nie je vobec nude ako ho nazyvaju :D... taka skor fialovo ruzovo ...proste zvlastna farba :)

Lucinka33

Pumpkin pie sa nam vsetkym zapacil :) Snad budu mat na sklade dost kusov :D Tiez chcem toho vela, ale nemozem mat vsetko, co uz. Mna velmi laka aj ten Power, ale asi by to boli zbytocne vyhodene peniaze, lebo vyzera byt dost vyrazny a to by som nenosila. Aj ked jedna baba na makeupalley pisala dokonca, ze je nude :DD Potom som rozmyslala nad odtienmi ako Thalia, Herades. Ale na niektorych foto sa mi pacia velmi a na niektorych vobec :)

Martinka2

Lucinka
na Iris aj ja strasne ale vsade pisu ze je to akoby orange soda len s perletou a s orange soda som neeskutcne spokojna a perlet mi nevadi takze bude ok podla mna :) toho mute sa trosku obavam ale tiez je to taka uplne svetlucka farba do marhulova :) no a vidim ze pumpkin pie berieme asi vsetky :D boze ja uz rozmyslam aj nad frappucinom :( tolko toho chcem boze :(

papaja
ano myslim ze to bolo okolo toho 1 eura ale presne si nepamatam :( ... tie nove jumbo mne tiez fialova a aj ta pure gold :) pod zlate tiene ktore v lete nosim skoro stale :)...boze ja asi skrachujem :D ... 4 ruze dve ceruzky :D ... musim nieco vyskrtnut z toho ale ked to je take tazkee :(... inac nenasla si niekde nejake recenzie na tie nove odtiene alebo fotky?? lebo na youtube ja zatial nic tak teraz neviem ci ich este nikto nema ci ako :D..

Lucinka33

Teda neviem ci som to jasne napisala. Chcela som sa opytat, ze ci sa ani jedna z tych fotiek nepodoba na skutocny odtien B52? Mali by to byt vsetko fotky B52. Asi boli fotene pri blbom osvetleni a foto dost skresluje.

Lucinka33

Tiez som este taky odtien nemala, chcem skusit nieco nove :) Ja len verim, ze ten pumpkin pie, bude taky pekny marhulkovy ako si predstavujem. Nechcem, aby mi splyval s pletou, alebo aby som mala dokonca pery bledsie ako tvar :D
A Frappuccino by malo mat prirodzenu farbu ako pery (sice zalezi na tom, cie su tie pery :)). Velmi som zvedava aj na B52, ked ho uz tak dlho ocakavam :) Ja som chcela taky, ake su fota na nete 3.bp.blogspot.com
i27.tinypic.com
cosmetic-candy.com
a nie nejaky vyrazne bezovy :D Nepodoba sa ani jedna fotka na skutocny odtien? :)

papaja

no posledna objednavka tusim dva tyzdne
to zrejme zavisi aj kolko a co objednavaju lebo ak je toho viac asi to stoji na kontrole na colniciach,neviem

ved presne,clovek si mysli,ze si objedna dla vzorkovnika a ono vyjde nieco total ine,vid b52 a aj circe
som zvedava na ten pumpkin,taky marhulkovy vypada byt,take som este nemala ale vyskusam,za tu cenu ma neporazi :D

Lucinka33

Ved prave, neviem naco vobec maju na tych oficialnych fotkach vzorkovniky, ked to vyzera v skutocnosti uplne inac. A ked pozeram ine foto na nete, tak na kazdom to vyzera tiez inak :) Ale aspon mam aku-taku predstavu o odtieni.
Inak, za ako dlho od objednania ti vtedy prisli tie ruze? :) Myslim, ze si pisala, ze dost skoro. Teda skoro na to, ze to ide az z USA :) A co sa tyka mojej objednavky z mimibazaru, stale cakam a to som objednavala 13.2. :( Je toto normalne? Ale nechcem ju zrusit, lebo tam mam take veci, co inak nekupim. Hlavne ten stetec.

papaja

ved to aj ja stale hladim na youtube a potom mam depky z toho,co vsetko chcem a nemozem :)
idem pozriet teda este tie ruze,ked tie oficialne fotky vypadaju total inak ako tie odtiene v reali