Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kozmetika NYX

papaja

fiiha vy ste sa rozpisali :)))

dobre baby,objednavky teda mám,zajtra alebo v piatok to posleme,tu jumbo ceruzku skusim fialovu,martinka potom ti teda poslem foto ako vypada,teraz som sa farbila na tmavo tak si idem kupit aj tmavsi make up od bourjois a ten marhulkovy ruz by sa mi super hodil,uz len dufat,ze je taky,ako ho opisuju lebo ak to bude ako circe tak ma klepne
lucinka
ta b52 sa mi podoba na tu druhu foto,na mna je ale moc vyrazny,som bledula ked nemam samoopalovak a mam aj blede oci a nosim dost vyrazne nalicene oci takze to sa bilo s tymi perami

papaja

fiiha vy ste sa rozpisali :)))

dobre baby,objednavky teda mám,zajtra alebo v piatok to posleme,tu jumbo ceruzku skusim fialovu,martinka potom ti teda poslem foto ako vypada,teraz som sa farbila na tmavo tak si idem kupit aj tmavsi make up od bourjois a ten marhulkovy ruz by sa mi super hodil,uz len dufat,ze je taky,ako ho opisuju lebo ak to bude ako circe tak ma klepne
lucinka
ta b52 sa mi podoba na tu druhu foto,na mna je ale moc vyrazny,som bledula ked nemam samoopalovak a mam aj blede oci a nosim dost vyrazne nalicene oci takze to sa bilo s tymi perami

Martinka2

ano presne :)..beriem len to o com som najviac presvedcena ze sa mi bude pacit nechcem velmi spekulovat aby som nelutovala potom :)

Martinka2

Lucinka
vdaka este raz :)...ja uz som pislaa mail papaji uz mam vybrate :) beriem nakoniec len 2 ruze a jednu jumbo ceruzku :)

Martinka2

Lucinka
uricte zbehni :)... juuj no to by si bola velmi zlata tak dobre necham to teraz tak :) a potom sa rozhodnem :)

Lucinka33

Tak pojdem pozriet do inej drogerky, kde budu mat tester Nude Delight.
Ved to je ten problem, ze nevieme, ake budu tie ruze. Fotky mi vela nepovedia. Niekde je to tmave, niekde svetle, ja uz neviem. Necham sa prekvapit. Rozmysli si teda to Frappuccino. Ja ho isto beriem a ked mi pride, tak nafotim pery a napisem ti, aky je. Ak by sa ti pacil a Papaja nahodou bude este objednavat, tak si ho potom kupis.

Martinka2

no ved to ze u nas nic moc... nude delight vobec na mnne nie je svetly ako ako korektor..aka neutralna farba :)... prilis svetly?:P... nie nie ja sa bojim ze prave naopak :(

Lucinka33

Skoda, ze u nas nepredavaju ten Airy Fairy. Celkom sa mi pozdava. Neviem preco na slovensky trh dodavaju len take nezaujimave odtiene :)
Inak som vcera pozerala ten Nude Delight, ale akurat k nemu nebol tester, tak som ho ani nemohla vyskusat na ruke. Ale zda sa mi prilis svetly ako korektor :) Mozno na perach inac vyzera.
Bojis sa, ze Frappuccino bude prilis vyrazny? Ja sa zas obavam, aby nebol moc svetly :)