Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kozmetika NYX

Lucinka33

Papaja, tak aspon sa tvoja mama potesi :) Ja nemam komu dat moje "trefy vedla", lebo mama sa vobec nemaluje a sestra ma svoju vybavu, ktoru pouziva tiez len obcasne :) A tak mi to len starne doma a potom vyhodim.. Asi by som mala prestat s nakupovanim, ale ked mi to robi taku radost :D

papaja

ahoj lucinka

mojej mame :))
potom sa v robote na satni vychvaluje ake ma ona vselijake drahe sminky a ja zurim lebo zas trefa vedla :)

Lucinka33

Dakujem teda. Tesim sa hlavne na to Frappuccino, ze co to bude za odtien. -Thalia by mala byt v pohode, taky klasickejsi odtien je to (snad).
Som zvedava ako budete spokojne s pumpkin pie. Ked vam pristanu nude odtiene, tak podla mna bude fajn. A akej matke idu nepodarky? Myslis mamu ci Martinku? :D lebo mi nedochadza :D

papaja

lucinka clip in su super,zrazu taka dlha hriva,nezvyk :))
jasne v pohode objedname thaliu ,sama som zvedava ako ten pumpkin bude vypadat,hadam to nebude dalsi omyl inak sa matka potesi bo vsetky nepodarky idu jej :)

Lucinka33

No baby, ak sa este da, tak radsej chcem vymenit pumpkin pie za Thaliu. Uz som ti pisala mail, papaja. Dovod je ten, ze som dnes bola v drogerke, vyskusala som ten nude delight od Rimmelu a vyzerala som fakt strasne, ako chora :( a pritom na niektorych ludoch take nude odtiene pekne vyzeraju. Ale ja nie som ten typ, potrebujem nieco jemne do ruzova. Proste ozivit plet. Tak neriskujem pumpkin pie, kedze je to tiez podobny nude odtien.
Papaja, aj mna tie cacky macky zruinuju :) Isla som vyskusat ruz a kupila som dva laky a lesk na pery :D Uz si skusala tie clip-in vlasy? Ako sa ti pozdavaju?

papaja

tak som zvedava,ja si ho objednam tiez a este skusim najst ten malinovy aj ked zachvilu bude brat na nete tak neviem kedy to postiham
dnes mi dosli aj clip in vlasy tak som stastna jak blchaaaaaaaaaa boze tieto cacky macky ma ozaj zruinuju jedneho dna

Lucinka33

Dakujem papaja, tak ten treti obrazok sa mi celkom paci :) Ja som tiez bledula, len tmave vlasy mam :) Ale nezvyknem si vyrazne malovat oci ( aj preto, ze rano nemam cas :D ), tak sa mi mozno bude hodit :)
Pumpkin pie by mal byt ozaj marhulkovy, niektori ludia aj pisali, ze nema take sive/hnede podtony ako vacsina NYX nude ruzov. Tak sa na nich spolieham :)

papaja

lucinka

prepac som sa sekla,podoba sa na ten treti obrazok z toho cosmetic candy,tie prve dva nepripomina ani nahodou :)kiezby :D

papaja

fiiha vy ste sa rozpisali :)))

dobre baby,objednavky teda mám,zajtra alebo v piatok to posleme,tu jumbo ceruzku skusim fialovu,martinka potom ti teda poslem foto ako vypada,teraz som sa farbila na tmavo tak si idem kupit aj tmavsi make up od bourjois a ten marhulkovy ruz by sa mi super hodil,uz len dufat,ze je taky,ako ho opisuju lebo ak to bude ako circe tak ma klepne
lucinka
ta b52 sa mi podoba na tu druhu foto,na mna je ale moc vyrazny,som bledula ked nemam samoopalovak a mam aj blede oci a nosim dost vyrazne nalicene oci takze to sa bilo s tymi perami

papaja

fiiha vy ste sa rozpisali :)))

dobre baby,objednavky teda mám,zajtra alebo v piatok to posleme,tu jumbo ceruzku skusim fialovu,martinka potom ti teda poslem foto ako vypada,teraz som sa farbila na tmavo tak si idem kupit aj tmavsi make up od bourjois a ten marhulkovy ruz by sa mi super hodil,uz len dufat,ze je taky,ako ho opisuju lebo ak to bude ako circe tak ma klepne
lucinka
ta b52 sa mi podoba na tu druhu foto,na mna je ale moc vyrazny,som bledula ked nemam samoopalovak a mam aj blede oci a nosim dost vyrazne nalicene oci takze to sa bilo s tymi perami