Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kozmetika NYX

Lucinka33

Papaja, to je supeer ako skoro to prislo, neuveritelne :D Ved to ani dva tyzdne nie su. Som rada, ze Tea Rose sa ti paci. A nepozerala si aspon cez obal tie moje Frappuccino a Thaliu? Nie su moc tmave alebo moc blede? :) A co Pumpkin Pie? Skusala si? Je to taky nude odtien, co splyva s pletou alebo ani nie?

papaja

babyyyyyyyyyyyyyy nyx uz dosiel,najviac som prekvapena z tea rose,fakt krasny,tak tentokrat to omyl nebude hura
poslem vam ich najskor az bud.stredu bo nestiham skor kvoli praci

lucinka

tak vidis,dojdu ti dva balicky,super,mas vianoce v juni :D

ich

objednavame z USA,ten net obchod skusim este raz,neviem,kde som urobila chybu

Lucinka33

Ahoj Papaja, az teraz som si vsimla, ze si mi odpisala :)
Fakt netusim, preco ti to nejde :( Pozrela som par nahodnych ludi, co nemaju platene clenstvo, teda nemaju tie hviezdy. A maju pri inzeratoch titulne fotky. Neviem, kde je pes zakopany. To mas pravdu, ze bez foto inzerat nezaujme. Dufam, ze sa ti to podari vyriesit. Mozno by si im mohla skusit napisat mail na MMB. Alebo skus pouzit iny internetovy prehliadac, mozno je to nejaka technicka chyba, ale to len tak trepem, fakt neviem :)
Ano, nad Tea Rose som rozmyslala, podla mna to bude velmi pekny svetlo ruzovy odtien. Potom napis :)
Inak, ozvala sa mi ta Ceska z MMB, ze balicek by mal byt uz v CR, tak snad buduci tyzden by jej mala prist zasielka aj s mojou objednavkou. Potom mi to posle. Takze sa konecne mozno dockam po 4 mesiacoch :D

papaja

lucinka

ja som to skusala ale praveze neviem,ci ta titul fotka nejde len tym,co tam maju zaplatene clenstvo lebo mne to neslo,zobrazil sa inzerat bez fotky a az ked si nan klikla tak tam ukazalo ten zaber takze neviem :(
a inzerat bez fotky moc nezaujme
jeej aj ty si rozmyslala nad Tea rose?
ja som to nasla teraz tak nahodou pred objednavkou,sama som zvedava

Lucinka33

Hihi, tak dobre nakup :) Aj ja som rozmyslala nad Tea Rose, vyzera, ze je to pekny odtien. Asi aj podobny ako Thalia, len thalia je trochu tmavsia a jemne do fialova asi.
Chcela by si predavat aj prostrednictvom mimibazaru? To je inak dobry napad.
Ja som sice este nic nepredavala, ale fotka by sa ti tam mala pridat bez problemov. Ak si na MMB registrovana, na pravej strane si klikni na Novy predaj a tam ti vyhodi cely formular, ktory vyplnis. Okrem ineho je tam aj tlacidlo Vybrat subor, cez ktory si natahas fotku. Len neviem ci k jednej veci mozes dat aj viac fotiek, ked nemas zaplatene clenstvo, ale asi ano. Lebo som videla aj viac fotiek k jednemu inzeratu od ludi, co nemaju platene clenstvo. Vyskusaj :)

papaja

lucinka

topanky a kabelky lebo na svk je to bieda vyber a za tie ceny...uz ma chyta osial teraz :D
babeny NYX je objednany,som zvedava,drzte palce nech to ide tak rychlo ako naposledy,ja som si kupila okrem pumpkin pie aj tea rose,som zvedava ako to bude vypadat,hadam sa trafim
ozi neviete,ako sa dava inzerat na mimibazar aby bola aj fotka?
myslim ako to predava ta lucia?
lebo potom by sme to mali este lacnejsie

papaja

lucinka

no mi hovor o tom,to nakupovanie...dnes som nasla na nete ake su super obchody vo Frankfurte v Nemecku tak uz zhanam listok na autobus :))
janette
to myslis zrejme pigmenty,ze?

janeette

Ahojte , ja som osobne veľmi spokojná s tieňami NYX v takých malinkých fľaštičkých .UUUžasné,teda kto má rád perleťové a lesklejšie tiene si bude veľmi pochvaľovať kvalitu a výdrž.AK BY NIEKTO CHCEL PREDAť TIENE TEJTO ZNAčKY-KUUUPIM. :-)