Ahojte čitala som nejake prispevky a dost chvalite tuto kozmetiku. Sú od nej dobre aj make upy? vyskušal niekto? a ked si to chcem obiednať možem na dobierku a ako sa plati v eurach? dikyy
papaja
ta babenka co na mimi.ponukala NYX predavala pod prezyvkov smajlicka /skoda ze ukoncila obchodik/
no a kedze objednavas i ty NYX bola by si mi ochotna objednat? a ako Ti poslem peniazky ? na ucet? objednavas pravdepodobne kedy a ako dlho sa caka kym kozmetika dojde?
.....juuuuj to si mi teda spravila naladicku ja mam tie JUMBO ceruzky -purple /ta je naaaadherna/
rust /taky tak/
levander /nic moc ale pod tien je super/
nejake ruziky a t.d.
a dakujem ze si mi odpisala
ten iris je fakt krasny,teda aspon pod obalom tak vypada,na perach podas recenziu sama :)
gold vypada pekne,vyrazne
skoda ze mi to kvoli robote nevyhovuje,poslala by som vam to uz zajtra ale da sa najblizsie az v stredu
ale aspon ze to doslo :)
liliane
ja objednavam aj jumbo ceruzky
ktora baba zatvorila obchod?
babenky objednavate si NYX ? ja som si z MIMI...... ale zatial cakam no pravdu poviem straaaaasne sa tesim kedy dojde no ale neviete mi poradit ci na mimi. niekto nepredava ceruzky JUMBO ?
prosim prosim velice mi pomozete vopred Vam dakujem
mam ich tu ten pumpkin pie je tiez pekny
ale najkrajsi sa mi zda byt ten iris aspon teda co cez obal vidim,neviem aky bude na perach,dobre si si vybrala :))
janeette, pisala si, ze chces kupit pigmenty od NYX. Tak dnes som nahodou nasla jednu pani na mimibazare, co ich predava. 1 ks za 2,5 eura a ma ich hned na sklade. skus pohladat :) nick ma question.