Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kozmetika NYX

Martinka2

tak ak lososovu... Yogurt je taka nejaka farba...alebo Oyster este to je ruzova s perletou :) a pod zlate mam teraz objednanu jednu z tych novych odtienov Pure gold :)

liliane

Martinka
no ved prave pouzivam zlate slabunko ruzove alebo taku lososovu farbu
milk je podla mna taky neutral aj aj
ja mam taku naj purple ta je super pekne ukaze a este levander ale ako pises i ja ceruzky pouzivam ako bazu skusala som i GOSH ceruzky ale NYX su lepsie

Martinka2

no tak ja mam 4...ale pouzivam ich vyhradne ako bázu pod očne tiene..mám Milk- skvela biela báza pod svetlejsie licenia, Black bean- cierna , ked robim dymove licenie a ma este Dark brown-tmavohneda a Slate-tmavosiva...Yellow je podla mna skvela na zvyraznenie zltych alebo oranzovych ocnych tienov :).. takze u mna vyuzite len ako baza nic viac...

liliane

vrrrrrr poprosim o radu neviem sa rozhodnut !!!!!!!!!!!!!!!!

aku ceruzku NYX JUMBO pouzivate??? len pre inspiraciu .....hlavne mam rada pastelove ocne tiene... myslite ze milk alebo Yellow alebo ..........???????

Martinka2

papaja
tak tesim sa potom lebo ten gold som videla v par videach a to ani zdaleka nie je zlata...preto som si objednala pure gold tak ked vravis ze to je syta zlata tak to bude ono :).. objednavala niektora z vas aj frappucino..lebo nie som si ista ci lucinka alebo ty...:)

papaja

lucinka

mozno tebe chytia inak,nehadz flintu do zita :))
mne sa lubi ten tea ale neviem ci sa mi to zda ale ked si ho dam na pery mam taku chut akoby som tam mala saponat :)

papaja

martinka

fuu teraz si ma zmiatla ale tusim ze to je to pure gold a je veeeeeelmi syta vyrazna zlata neviem ako bude chytat sudim len dla obalu :)

liliana

smajlicka uz nerobi?
my sme si od nej tiez kedysi objednavali,asi toho mala vela,neviem
u mna platia na dobierku ale da sa aj na ucet a objednavam ako kedy no ked sa nazbiera viac tak sa da aj castejsie ale asi raz za mesiac najma ruze a jumbo ceruzky