kozmetika NYX

Lucinka33

Od jednej pani na ceskom mimibazare. Vola sa Vladka. Ale uz nebudem viac objednavat, lebo som cakala na tento balicek 4 mesiace a aj postovne bolo 100 CZK, takze sa mi to neoplati. Radsej od Papaje objednam :)

Lucinka33

Babyy, dnes mi dosiel NYX z Ceska :) Juj, som happy. B52 je fakt tmavy a vyrazny odtien, ale povedala by som, ze je to podobna farba ako moje pery, len o dost tmavsia. Dodava mi to taky "snehulienkovsky look" :) Celkom pekna farba, aj mi pristane, len na bezne nosenie ho asi nebudem pouzivat :) A mozno aj ano, nech je sranda :)
Ceruzka na pery v odtieni Flower je dost svetla, ani ju takmer nevidiet, je to taky svetlunko-ruzovy odtien.
Tonovaci balzam na pery, odtien Copacabana je super. Vonia tak mentolovo alebo ako to mam nazvat a aj citim ako ma jemne stipe na perach :) Jemne tonuje do ruzovkasta.
A este mam konturovaci stetec Contour Dome Brush, MB14, vyzera byt dobry, len som myslela, ze bude trosku mensi :) Este som ho neskusala.
To je zatial vsetko odo mna :D

Lucinka33

Papaja, aj mna zaujima ten Pumpkin Pie. Je to taky nude odtien, co splyva s pletou? Alebo skor taky prirodzenejsi marhulovy?

papaja

ja mam len tu milk ale je super do vnutorneho kutika oka velmi dlho vydrzi a rozjasni a zvacsi oci,keby som si neobjednala fialovu z Avonu tak idem urcite do tej purple,uvidim,mozno objednam aj tu

inak ten pumpkin pie ruz je perfektny,pouzivam nonstop