Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kozmetika NYX

Lucinka33

Martinka, tak daj recenzie :) Ako vyzera ten Iris na perach? A Pumpkin Pie? :)
Mne este nic neprislo. Nejaka je zaspata posta, cakam este aj iny balicek a nic. Snad zajtra mi to dojde vsetko :)

papaja

martinka

supeeeeeeeeeeeer :)
hod popis toho irisu prosim ta ten vypadal krasne

dior

ano objednavam

lucinka

ja som si davala ceruzku do vnut.kutika oka a teraz ked mi dosla artdeco baza ju davam aj pod pigmenty a super,ja dost pouzivam ceruzky,hlavnena dolne viecka takze ich asi skusim,uvidim
mozno tebe sa tie ruze budu zdat rozdielne,ja sudim len co som videla cez obal takze mozno v reali budu ine,vsak napises :)

Lucinka33

Myslim, ze ten tonovaci balzam z Oriflame som mala aj ja, ale zda sa mi, ze netonoval :) Inak bol OK.
Zlomil sa ti Pumpkin Pie? :( To je skoda. Ale snad sa da este pouzit nejak. Mozno ak ho budes aplikovat so stetcom. Rozmyslam, ze aj ja som si radsej mala objednat Pumpkin, lebo teraz budem mat tri podobne odtiene pravdepodobne "z jednej rodiny farieb" :) Co uz, ked stale vymyslam :) Uvidim, nepredbieham radsej. Mozno nebudu az take podobne.
Hm, Jumbo ceruzku od NYXu este nemam ziadnu. Ale asi by som ju ani nepouzivala, neviem. Ty si ich davas len ako podklad alebo ich puzivas aj namiesto tienov?

papaja

ahaaaaaaaaa

ja tonovacie nemam nic,objednala som len tak na skusku jeden od oriflame ale klasicky posunula mame :))
ja sa asi vrhnem na tie jumbo ceruzky,ruzov mam dost na tri mesiace teraz aj ked vcera sa mi zlomil pumpkinpie skoro ma urvalo ale tea rose stale pouzitelny tak aspon cosi

Lucinka33

Dufam, ze budem spokojna, len by mohli byt tie dalsie dva svetlejsie :)
Ano, ten tonovaci balzam jemne tonuje pery a kedze je to balzam, tak aj hydratuje.

papaja

lucinka

tak super ze sa ti b52 paci,to budes potom spokojna aj s tymi dvoma co ti dojdu :)

ten tonovaci balzam je na co dobry ci len tak jemne zafarbi?