taaakze iris, no krasny jediny ruz od nyx s perletou co zatial mam...vsade pisu ze je ako orange soda len s perletou...a ked si pamatate na fotky orange soda je fest svetla nude...takze iris podla mna nic s nou nema spolocne....je to pekna farba taka do oranzova nic extremne, trosku mi pripada ako lesk ale to je tou perletou spokojnost :)
mozem potom porobit fotky a poslat ::)
no a Pumpkin pie, velmi pekny taktiez ako uz papaja pisala tak taka netralna marhulova farba :)
inak ta Jumbo pencil v odtieni Pure gold nic moc...je to jeden z tyc najnovsich odtienov, a presne papaja ako si pisala vyzera v tube velmi vyrazne zlato aj na ruke....ale ako podklad pod zlate tiene absoltune nefunguje.... ma asi ine zlozenie ako ostatne jumbo pencils ktore mam...lebo dam trosku na viecko a zacne sa to zbiehat ze na niektorych miestach ani akkokeby som ju tam nemala... no neviem :(
na ruzoch nyx som zavisla :D... kedze je problem na slovensku zohnat nude ruz akykolvek a nyx ich ma dostatok tak len patram na makeupalley ze ktory je najlepsi aby som mala vybrate na dalsiu objednavku od papaji :D...
papaja: ty mas nejaky blusher od nyx?