Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kozmetika NYX

Lucinka33

Martinka, tak som zvedava na foto :) Skusim odhadnut podla foto, ze ako by na mne vyzeral. Taky skutocny nude by som nemohla nosit, ale marhulkovy snad ano :) Nevadi, tak pockam, ved na ten iny balicek NYX som cakala 4 mesiace, tak dva dni ma nezabiju :) Akurat som bola uz taka nazhavena, ze dnes mi dojdu tie ruze a nic :)

Martinka2

poslem urcite lebo to je tazke opisat :)... pumpkin pie je naozaj taky neutral ...ale aj pumpkin pie povazujem za nude, ale taky iny no :).. a urcite nesplyva s pletou :) Iris je tiez skvely :) Lucinka to mi je luto :( ze musis tolko cakat :(

Lucinka33

Martinka, vdaka za opis :) Budem rada, ak by si potom poslala aj fotky. Tiez rozmyslam nad Pumpkin Pie aj nad Iris. Ked hovorite, ze Pumpkin Pie nesplyva s pletou a je marhulkovy, mozno by som ho vyskusala. Nemam nic take marhulkove na pery.
Jooj baby, este mi dnes nic neprislo, uz u nas bola postarka :( Tak musim cakat do pondelka.

Martinka2

taaakze iris, no krasny jediny ruz od nyx s perletou co zatial mam...vsade pisu ze je ako orange soda len s perletou...a ked si pamatate na fotky orange soda je fest svetla nude...takze iris podla mna nic s nou nema spolocne....je to pekna farba taka do oranzova nic extremne, trosku mi pripada ako lesk ale to je tou perletou spokojnost :)
mozem potom porobit fotky a poslat ::)

no a Pumpkin pie, velmi pekny taktiez ako uz papaja pisala tak taka netralna marhulova farba :)

inak ta Jumbo pencil v odtieni Pure gold nic moc...je to jeden z tyc najnovsich odtienov, a presne papaja ako si pisala vyzera v tube velmi vyrazne zlato aj na ruke....ale ako podklad pod zlate tiene absoltune nefunguje.... ma asi ine zlozenie ako ostatne jumbo pencils ktore mam...lebo dam trosku na viecko a zacne sa to zbiehat ze na niektorych miestach ani akkokeby som ju tam nemala... no neviem :(

na ruzoch nyx som zavisla :D... kedze je problem na slovensku zohnat nude ruz akykolvek a nyx ich ma dostatok tak len patram na makeupalley ze ktory je najlepsi aby som mala vybrate na dalsiu objednavku od papaji :D...

papaja: ty mas nejaky blusher od nyx?

papaja

ved to na svk sa dovaza strasne malo dobrych veci,mna dorazilo ked som videla ake darceky a poukazky su v cz casopisoch,kabely,zlavy na biodermu a tak a tu ten isty casak a total nic v nom,nechapem
ja tiez budem musiet tie ruze minut lebo neviem,aku maju zivotnost ale tieto dva miniem zrejme rychlo bo ja to patlam na seba stale :)
dufam,ze nyxy ti zajtra dorazia v poriadku

Lucinka33

Inak, skoda, ze NYX nevyraba gelove ocne linky. Alebo aspon keby u nas predavali take od Maybelline, tusim sa volaju Lasting Drama. Aj spiralu od Maybelline Full N Soft by som chcela vyskusat, velmi dobre recenzie su na nu. Na slovensky trh to vobec nedodavaju.

Lucinka33

Ved prave, ja som tiez bledula. Tak radsej neriskujem :)
Hned ako mi to dojde, tak napisem. Nakoniec som ostala doma, aspon mi to mama nebude musiet prebrat :)
Hm, neviem ci budem chciet nejake ruze, tiez ich mam dost a nechcem, aby mi zostarli. Uvidim podla tych dvoch, co mi od teba pridu ci este nejake potrebujem alebo staci :)
A podarilo sa ti dat fotku k inzeratu na mimibazar?

papaja

na mne ten bronzer vypada divne,pekny je tak na vecerne slavnostn.licenie,na denne nic moc bo som bledula

veru nase posty des a hruza hadam ti to dojde ok zajtra som zvedava
ty by si si chcelaeste nejake ruze objednat?

Lucinka33

Ahaa, to je super, ze na poste nepredavaju male bublinkove obalky. Co uz, vidno, ze sme na Slovensku. Jooj, tak si so mnou mala starosti navyse :)
Len preto sa pytam na bronzer, lebo som chcela vediet ci maju v sebe trblietky :) Ja mam doma jeden bronzer od Rimmelu, ale nepouzivam ho, lebo mi vadia trblietky. Ale asi by som ho aj tak nepouzivala, nejak sa mi nechce :)

papaja

lucinka

tebe to dojde az zajtra lebo som to posielala dnes,sipredstav,nemala som na to krabicu ako u martinky tak som to chcela dat do takej mini a na poste mila teta,ze mi to neposle lebo ta sa neda olepit nalepkami dobierka a kravinami no dovi dopo tak som musela ist zhanat novu obalku s bublinkami vnutri bo na poste mali len A4 format no dovi dopo servis

budem aj ruze objednavat,uvidim,kolko mi vydrzia tie co mam prip.kedy ich klasicky niekde zabudnem alebo stratim
bronzernemam,mam jeden od bourjois a ten mam uz rok objednala som blusher a je pekny