Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kozmetika NYX

papaja

martinka

ty si sikulka !!

jj ten tea rose tak vypada,pekny,ze?
asi idem do toho indiana aj ked skusim okuknut tie dalsie bo ten je dooranzova a mne pojde asi skor nieco do ruzova,no uvidim

Lucinka33

Papaja, ved staci pery odfotit, tvar nemusis alebo vystrihnes :) Ani ja tvar nebudem fotit, tiez vas nechcem plasit :D A nevadi, tak by to malo prist v pondelok, ked to nie je 1. triedou. Hlavne, ze to dojde :)
Aj ja som ti nasla este jednu foto Indian Pink (ale zas azijatka :)) www.flickr.com
Martinka, tak snad trochu bude vidiet Yogurt na tej waterline. A ak nie, tak by som jej nasla ine vyuzitie :)

papaja

martinka

tea rose je velmi pekny,vyfotim vam to na ruke v pondelok bo ja som taka nefotogenicka ze by vas to skor odplasilo :)
ale sa mi vidi,ze mi robi akesi vacsie pery,super,usetrim na injekciach :)
na ich ofic.stranke sa mi lubia Watermelon,jupiter,iced honey a indian pink ale tam vypadaju vsetky odtiene inak tak neviem nech neurobim zase kix tak asi prebehnem ten youtube
lucinka ked pozeram na ten podaci veru tam je pri trieda vyskrtnute tak to asi fakt neslo prvou triedou,ja som si to ani neuvedomila :(
ten indian mi pride taky lososovy a k tomu keby som kupila blusher tak by bolo ok lebo este kupim samoopalovak na tvar a idem na mulatka image :)

Martinka2

papaja
takze tea rose je pekny??
na ten indian pink ti pozriem elbo minule som nasla stranku kde je ...

Lucinka
no yogurt je sice asi taky odtien, nemam ju, ale neviem ci ju bude vidno na waterline....najblizsie si planujem objednat yogurt a este nieco tmavofialove :)

baby fotky som Vam este neposielala pretoze nejak to neviem preniest z mobilu do pc...takze skusim ich preposlat na iny mobil a tak dat do pc snad zajtra to uz bude...:(

Lucinka33

Aha, tak mozno ta osoba na poste, zabudla, ze to bolo den predtym 1. triedou. Mozno si len pamatala, ze na dobierku to ma poslat :) Uvidime, nemalujme certa na stenu :)
Indian Pink je myslim taka ruzovo-oranzova farba s perletou. Na youtube si skusala pozerat recenzie? Sice to zaberie vela casu, ale niekedy sa dozvies vela. Problem je, ked to skusaju cernosky alebo azijatky, lebo maju iny odtien pleti aj pier, tak na nas europanoch to potom inak vyzera :)
Keby si nasla nejaky zaujimavy odtien tych Jumbo ceruziek, ktory by sa hodil dovnutra oka, tak daj vediet :) Ja som pozerala videa, kde vizazistky davali nejake svetlo-sampanske ci svetlo-bezove ceruzky namiesto bielej.

papaja

lucinka

mna picne...ale mam podaci listok,ak nedojde v pondelok,pojdem patrat aj ja,aj ked teraz rozmyslam.,ze bola som na tej istej poste ako s martinkinym balikom,ta ista osoba,priblizne ten isty cas len o den neskor...no a hovorim jej,ze poslat ako vcera,martinkine bolo 1.triedou tak sa hadam nesekla,uvidime,chran boh
ja si objednam asi indian pink ruz,neviete kde najdem viac recenzii bo na makeupalley ich nie je moc a mam zalusk aj na ine ruze dla oficial fotiek aj ked tie su tak vzdialene od reality az no
no ceruzky,,,ja mam milk a je super ale tiez obcas vypada neprirodzene,skusim pozriet net,neviem,ci aj tie ine tak chytaju ako ona