Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kozmetika NYX

Lucinka33

Zdravim :) Dnes mi dosli ruze, tak sa vytesujem :) Uz som aj spravila fotecky, idem vam ich poslat. Odfotila som vsetky tri ruze, teda Thalia, B52, Frappucino pre porovnanie. Najviac sa mi paci asi Thalia, je najblizsie mojmu odtienu pier. Je to taka staroruzova farba, sedoruzova alebo ako to mam nazvat :) Frappucino je trochu do oranzova. Tiez prirodzeny odtien, ale mne viac asi idu ruzovkaste tiene. Martinka, ty si bola zvedava na to Frappucino :) Tak nude odtien to v ziadnom pripade nie je :) Je to skor taky prirodzeny s oranzovnym podtonom. Este som vam poslala aj foto pier bez ruzu pre porovanie, aby ste si priblizne vedeli predstavit ako su pigmentovane. Ked pozeram na tie fotky, tak sa mi najviac pacia pery bez ruzu :D Fotila som bez blesku, lebo tak farby lepsie odpovedali skutocnosti.

papaja

veru baby fotte nech mame privatnu zbierku a nemusim sa spoliehat na tie nerealne obrazky co koluju netom :)
lucinka uz ti to doslo?dufam,ze dnes hej lebo ma vystrie

Martinka2

musim to nejako tam dat :( som s a s tym natrapila aby to bolo co najlepsie vidiet kazdy jeden na perach...ano je pekny velmi...jeden z mala ruzov, ktory ked som si dala na pery tak som si povedala wooow ako super vyzera na mne :) pre mna ruz na jar ::)

Lucinka33

Martinka, tak nevadi, snad nabuduce, ak by sa ti to podarilo dat do PC. To je dobry napad s tym Yogurtom. Inak, ten ruz Dreamy od Rimmelu som minule pozerala v drogerke a velmi sa mi pacil. Taka jemnucka farba :)

Martinka2

tesim sa na fotky Tea rose aj na Lucinkine Frappucino lebo oba su v mojom zozname aj Thalia :)...tiez som fotila len pery :D ale akosi to fakt neviem dat do pc :(.. ma porazi...

Lucinka
tak ak by tu yogurt nebolo vidno kludne to mozes pouzit ako taky neutralny podklad pod tiene :)

inak Papaja ak hladas nieco lososove take viac do ruzova mam perfektny lososovy ruz od Rimmelu- v takom fialovom obale odtien 100 Dreamy :)

Lucinka33

Jaaj, tak chod radsej do postele, ze si oddychnes. Tie recenzie nezmiznu do pondelka :) A ano, fakt to vela casu zozerie toto surfovanie a vyhladavanie odtienov nyxu :)
Potom odfotim aj Thaliu aj Frappucino. Mozme si zalozit sukromnu zbierku fotiek NYX ruzov :)

papaja

jj skusim len som po 10hod sichte tak ledva kukam :)
ale vidim,ze v pondelok budem mat zas co robit pol dna :D
tak super ta thalia bude potom tiez velmi pekna

Lucinka33

Papaja, tak potom sa tesim, ked ten Tea Rose tak vyzera. Ano, je velmi pekny. A ked sa podoba Tea Rose, tak by sa mala aj Thalia, ktora mi pride. Ta sa mi tiez paci na tej foto :)
Hehe, nemas za co. Ja sa ani nevyznam, ale skus natukat do googlu napr. "nyx indian pink review" a vyhodi ti to dost stranok s fotkami. Skus to preklikat :)