Ake probiotika

aja05

no tej vody je okolo 3l a v letej aj 5 :D psyllium som skusala nepomohol mi nejak extra a dokonca ani lanove semena. Co si myslite o LEPICOL PLUS???

Sex Godess: a kto povedal ze nesportujem? cvicim 4 krat do tyzdna, niekedy aj 5.

A-Z

Aja05, co sa tyka tekutin, dufam, ze to nie je viac ako 4l... 2 - 3l su odporucane, pri pohybovych aktivitach a v lete aj 4l. Viac je oblicky zatazujuce a nebezpecne.

vevericka

vo vseobecnosti take, ktore maju najvacsie CFU a najvacsi pocet roznych bakterialnych kmenov, takze ak prides do lekarne a da ti na vyber, vyberaj podla tohto pravidla, lekarnik by ti aj mal vedet povedat, ake su jednotlive znacky,dobre su tie, ktore okrem probiotik obsahuju aj prebiotika, teda vyzivne latky pre probiotikum

[zruseny12]

AJA05
PROBIO-FIX je dobry...aspon mne pomohol
BION3 je tiez velmi dobry...momentalne ho uzivam/okrem probiotik obsahuje aj mineraly a vit./
PSYLLIUM PLUS/je to vlaknina ktora obsahuje probiotika,omega3...je to na precistenie criev/pozri sa na to v google.sk precitas si o tom viac...
len nie kazdy moze byt s tym spokojny,lebo je to individualne,niekomu pomaha to a niekomu nieco ine...treba hladat kym cloveku nesadne urcita vec...VELA STASTIA PRAJEM

Sex Godess

Tak mne teda mozete zavidiet, lebo ja kakam 2x denne rano aj vecer a nie som mimino. Bude to asi tym 5 hodinovym sportovanim denne. Takze treba viac sportovat a asi aj viac zeleniny a ovocia.

aja05

v strave je vsetko ok. po schudnuti 33kg sa stravujem zdravo uz cca rok aj pol cize v strave nie je problem... myslim ze to bude skor tym stresom a vody vypijem denne mozno viac ako vy dokopy :)) ale dakujem za vsetky rady pozriem si dake probiotika na nete

A-Z

Probiotika su urcite prospesne, na nejake obdobie si ich mozes nasadit. A budes mat vlastnu skusenost. Dobre su napr. Probio-fix.
Ale vecne sa uzivat nedaju, dolezitejsia je strava, takze v nej by si mala mat, a uprednostnovat, celozrnne vyrobky (chlieb, pecivo, ryza), vela zeleniny, pomenej ovocia, kyslomliecne vyrobky, vyborna je tiez brindza. Naopak obmedzit bielu muku, rafinovany cukor a stiplave pochutiny.