Prosim o radu, chcem zacat uzivat nejake probiotika, co by mi pomohlo? aj napriek zdravemu stravovaniu mam problem s pravidelnym vyprazdnovanim, prehanadla nechcem uzivat, a moja plet zufalo vola o pomoc - poradite aj ohladom tohto?
Ake probiotika
AJA
...tak ak mas nedostatok ZELEZA v krvi tak treba hladat pricinu,napr.ked nezapijas jedlo cajom...CAJ totiz obsahuje latku tiamin=tusim sa vola,co zabranuje vstrebavanie ZELEZA...
dalsia pricina napr. mozes mat zle vstrebavanie v crevach...pricin je vela...ty mozes jest kolko chces potravin,co obsahuju zelezo,ale ked sa nejakym sposobom nedostane tam kam treba koli nejakej pricine,zb.tie veci jes...
velmi tazko sa radi...
poznam ludi,co mali tiez malo zeleza v krvi a poslali ich na gastro=ci maju dobre vstrebavanie...
ja som tiez mala malo zeleza,ale mna lekar zanedbal a nepovedal mi pravdu...
tak sa skus pztat na gastro...co ti povie obvodna...na to...
mariaa ale ved ja som pisala o tom nedostatku zeleza v krvi, bola som na kontrole zase a mam to este horsie ako pred mesiacom, hoci som sa snazila jest viacej kuracieho masa, vnutornosti, cviklu, brokolicu a pod.
Vdaka, tak asi ten Bion3 teda skusime.
www.bion3.sk
oprava-PSYLLIUM PLUS
...no a ked mas problem z vyprazdnovanim,na to je dobre aj PSZLLIUM PLUS
OBSAHUJE TO TO PROBIOTIKA,OMEGA3 A ANULIN...
chod na google.sk do vyhladavaca si daj PSZLLIUM PLUS tam si nieco o tom precitas...
inak na plet,nechty atd.je dobre brat aj BION3...
ale ak chces radu od odbornika,tak cakaj,niekedy aj laik poradi lepsie,ako odbornik....ja pisem z vlastnej skusenosti,hoci nie kazdemu pomoze to co inemu a vela veci posobi na ludi individualne...
AJA05
...to nepatrilo tebe,ja som reagovala na prispevky kde sa bavili o ZELEZE A JEHO NEDOSTATKU...
a kto povedal ze jedlo zapijam cajom? znie to tak vymyslene a kazdy tu toci o niecom inom, necham to radsej na odbornikov
Ake-
Kup si super dophilus.
www.dophilus.sk
oprava-sa zle kombinuje
...nedostatok ZELEZA moze byt aj preto ze napr.zle kombinuje jedlo...napr.ked sa je,nikdy sa jedlo nema zapijat cajom...