Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ake probiotika

jana1344341

sprav si detoxikacnu kuru... skus kazde rano nalacno pit žihľavový caj... aspon 4 tyzdne... vycisti sa ti tak zaludok a aj si posilnis imunitu... a zevraj pomaha aj na vyrazky...

laevula

Najväčšia časť nášho imunitného systému sa nachádza v črevách, a preto je uzdravenie čreva také dôležité a také účinné.Vsetko zle sa zacina v crevach to jedlo co zjeme sa nam v crevach kvasi a nemusim pisat akom stave vychadza von. sprav si detoxikacnu kuru ktora ti precisti creva od splodin ktore sa tam po cele roky naukladali a tvoja plet sa vycisti alebo kup si probiotika mne to pomohlo.ja som vyskusala pripravok colonix a paranil zo mna dokonca vysli nejake parazity nikdy na to nezabudnem clovek si mysli ze je to blbost ale stalo sa.Ale ak chces probiotika aj tie su na stranke dr natura.sk

aja05

takze nakoniec som si kupila probiotika - doplnok stravy s nazvom VLAKNINA 90tbl, v lekarni, idem to vyskusat, budem brat 2tbl..3krat denne s jedlom a uvidime aky to bude mat efekt. mali aj lepicol plus ale najprv vyskusam lacnejsiu formu

[zruseny12]

...chod na google.sk a do vyhladavaca si daj NEDOSTATOK ZELEZA V KRVI DOSLEDKY
tam sa ti ukazu nejake stranky tak si mozes pocitat...a potom sa rozhodnut...prajem ti vela stastia

[zruseny12]

AJA
...vies,nie je to ziadna sranda-mat malo zeleza,ale nechcem ta strasit...zalezi to na tebe,ako ty chces,ale podla mna by si to mala podstupit to gastro...moze sa stat,ze aj tam budes mat vysledky dobre...a hladali by pricinu dalej...tazko sa radi,je to uz len na tebe...ako sa rozhodnes...

aja05

mariaa - dakujem, ak ti mam pravdu povedat, nemam chut to riesit vobec, na gastro ma nikto nedostane, hoci kozna ma tam chcela odporucit kvoli mojej pleti, ze mozem mat nieco skor zo zaludkom... teraz beriem aknenormin druhy mesiac... ale to nie su vsetky moje problemy... co sa mi moze stat kebyze to neriesim? ten nedostatok zeleza?

[zruseny12]

...a len tak mimochodom ja som reagovala skor na to ako tu pisali,koli comu je nedostatok zeleza atd.v krvi...a tvoj prispevok som vobec necitala az ked si napisala tak ten prvy som precitala co si pisala...hore...takze trosku nedorozumenie,ale hlavne ze sa vysvetlilo...prajem ti vela stastia aby si nasla pricinu preco ti chyba zelezo...

[zruseny12]

AJA
...tak ak mas nedostatok ZELEZA v krvi tak treba hladat pricinu,napr.ked nezapijas jedlo cajom...CAJ totiz obsahuje latku tiamin=tusim sa vola,co zabranuje vstrebavanie ZELEZA...
dalsia pricina napr. mozes mat zle vstrebavanie v crevach...pricin je vela...ty mozes jest kolko chces potravin,co obsahuju zelezo,ale ked sa nejakym sposobom nedostane tam kam treba koli nejakej pricine,zb.tie veci jes...
velmi tazko sa radi...
poznam ludi,co mali tiez malo zeleza v krvi a poslali ich na gastro=ci maju dobre vstrebavanie...
ja som tiez mala malo zeleza,ale mna lekar zanedbal a nepovedal mi pravdu...
tak sa skus pztat na gastro...co ti povie obvodna...na to...