kto chce zacat 90dnovu dietu od 11.01.2010 so mnou?

atam11

janusa15:
odpovedam ti na vcerajsiu otazku,co pijem....ja najviac jemne perlivu vodu,ale aj tu po otvoreni flase necham stale otvorenu,tak mam pocit akoby som pila len cistu vodu a dala som sa na caj....ja ho tiez nemusim,ale premaham sa...pijem caj:medovka,malina a mata alebo puerh s prichutami....samozejme bez cukru....ale ja ked som velmi hladna a vypijem teply caj alebo letny,tak ma hlad na chvilu prejde....mozno aj preto ho pijem :-)

sesinka:
moja vyska je 176 a vaha,za ktoru sa velmi hambim je o 5 kg viac ako tvoja,ked si zacinala....takze mam co robit...vazit sa este nechcem,aby to pre mna nebolo demotivujuce....mam vsak z toho obavy....

dnes som mala na ranajky jablko,na obed ryzu so zeleninou a na veceru tiez ryzu....

preco nikto dnes nepise??????????????????

Sesinka

Dakujem za pochvaly a za podporu ktorou mi davate silu ist dalej a nevzdavat to..dakujem babenky... A vy kolko ste vazili ked ste zacali ju drzat a vasa vyska??Pretoze sa hovori ze tomu z viac kilami sa chudne rychlejsie ako tomu co ma menej kil

janusa15

sesinka:gratulujem ide ti to dobre...
atam1ani ja zatial nebadam ziadnu reakciu ani ubudnuty tuk ale vazit sa este nechcem necham sa prekvapit neskor...
zatial to ide celkom dobre tesim sa na zajtra lebo budu skroby...co budete zajtra papat?...ako to tu citam mam normalne chut cvicit a dodrziavat dietu...chcem sa spitat baby co pijete?cistu vodu alebo jemne perlivu vodu?alebo cistu vodu s citronovou stavou?ja na caje velmi niesom a ked tak musi byt osladeny...ked mam vypit neaky bez cukru tak to len nasilu sa premozem ale velmi mi to nechuti...

Sesinka

Atam meriam 173 =]he som vysoka...No neviem asik som si zrychlila metabolizmus ked cvici hodinu a pol kazdy den..riadne to zrychluje srdce..tim palis rychlejsie tuky =]

atam11

Sesinka:ja som zacala s vami v pondelok....dnes som mala teda druhy bielkovinovy den...ale ja zatial nebadam extremne zmeny....co ty vobec nejes???smiem sa opytat aku mas vysku???

Sesinka

Atam =] nie nie...dnes je 5 den co dietu drzim a mam dole 3 kila..=] zle si precitala heh...lebo ked som sa vazila v nedelu vecer mala som 70.9 a dietu som zacala v pondelok a dnes som mala 68..peckaaa ...z bruska som dala 3cm dole..aj 3cm zo zadku =] jee ja som taka rada..potesim sa vsetkemu..Akurat som dosla z fitka..bola som si zamakat na hodinu a pol..=] citim sa super..ty si kedy zacala dietu drzat?

lamiska

sesinka: jasne, ze to zmakneme, mozno parkrat zakopneme, ved tiez sme len ludia, ale verim tomu, ze nakoniec budeme spokojne :)
Tak ja uz pochlipkavam horuci caj (dnes asi tridsiaty :P) a vypada to, ze vecer budem cestovat mimo...takze moj vecerovy plan sa meni na jogurtovy napoj vo vlaku :) Dufamn, ze vikend mimo domu nebude znamenat porusenie diety :((

Sesina

=] Tak ja mam dnes bielkovinovy den opet..uz 5 den.. postavila som sa na vahu zo zvedavosti a uz mam 3KG dole..super..dalsia motivacia ist dalej a nevzdavat to..ale pravdu povediac som si na to jedlo uz zvykla..uz sa nepremaham..uz to ide samo.. =] Kocky som rada ze vas tu mam..ze si mozme takto pomahat..niekedy si to tu citam aj 2x..a tesim sa ked niektora zvas pisete Lamiska,tinkara,atam my to zvladneme baby!!! len sa drzte