skusala som to minuly rok ale nevydrzala som ani mesiac...za posledny rok som z vahy 68kg pribrala na 72,5kg...musim to zmenit...prida sa niekto?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
kto chce zacat 90dnovu dietu od 11.01.2010 so mnou?
vidim ze sa vas tu rozrasta...:)
bingham ty stale nedas pokoj co?ale napisem ti len jedno "mna dokaze urazit iba inteligentny clovek a ty k nim rozhodne nepatris" takze akekolvek tvoje dalsie reakcie na moju adresu iba slusny odignorujem...
lamiska drzim palce vtej 13ddnovej mliecnej diete...
zajtra vitaminy to bude tazky den...inak baby mozom vam uhorku poslat ja ju mozem zohnat skoro vsade a je chutovo dobra.... (som v anglicku)srandujem:))....ja ju jem skoro kazdy den...tak pa zajtra
a vy co mate neake komplexi rieste ich niekde inde.... tato tema je pre tych co to myslia vazne:)
lamiska: uz som si tu dietu nasla...nooooo,riadny drastak...tak daj vediet co a ako....ak si ju uz skusala, tak sa v dietach vyznas....drz sa a informuj nas....
...v com pociva ta mliecna dieta?este som o nej nepocula...mozes mi ju lamiska popisat????
....ja mrkvu jem pocas vitaminoveho dna...chuti mi viac ako ovocie...a vy, co jete ked je vitaminovy den???
Jednoducho postrúhaj a pokvapkaj olejom,prichuť napr. citrónovou šťavou. Takýto drasťák sa ti na tele odmení jojo efektom tak či tak. A nezistíš to za dva týždne,ale neskôr. A pri takejto drastickej diéte chceš chodiť posiľovať do fitka??!! Ja tam chodím už roky,ale toto je ničenie seba samej. A ak nemáš nadváhu a si v normálnom BMI,tak tým dupľom. Rozhasíš metabolizmus a budeš mať neskôr problém s naozajstnou nadváhou. A roboty s ňou oveľa viac. Rýchle chudnutie nie je NIKDY dobré!!! Jedine ak chceš schudnúť kilo do šiat,ktoré omínajú,že dva dni si dáš pôstne.
tiez som citala, ze pre v tukoch rozpustne vitaminy je mrkvu treba jest s vrstvou oleja alebo masla...ale realne si to predstavit neviem :P
Viem, ze je to tvrde a ze je to drasticky rezim,a le nie je dlhodoby, uz dlhsie posilujem a snazim sa aj cvicit, tak dufam, ze svalov sa to moc nedotkne, navyse sa tam je katde tri hodiny az do 19:00, nikdy som nebola zastankyna jedenia len do 17:00...bola som proti aj ked to tu niekto spominal. Co to so mnou urobi, to zistim o dva tyzdne a potom zreferujem.
Uhorky sa teraz moc naozaj jest nedaju, najlepsie su v lete, take z trhu, stavnate.
mama dnes kupila v hypernove uhorku,ale mala nejaku divnu chut,asi to pestuju vo vode ci v afrike ci kde
Mrkva je veľmi zdravá,máš pravdu,ale tieto látky sa z nej dostatočne uvoľňujú ak ju konzumuješ skôr podusenú,na troške olivového oleja,alebo formou nastrúhanej,no pridaním olivového oleja. A ešte by som povedala,tá mliečna diéta..chceš rýchlo,ale takouto diétou si nabetón zarobíš na jojo efekt,skončíš ju,priberieš aj s DPH. Je to drasťák,kde telo začne fungovať v obrannom režime. Schudneš zo svaloviny,nie z tukov,tie si telo pekne uloží aby malo na časy,keď ho budeš zas takýmto drasťákom týrať. Základom zdravého chudnutia je správne fungujúci zrýchlený metabolizmus a ten sa dosiahne JEDINE pravidelnou a vyváženou stravou,nie jednostrannou,aby bolo telo zasýtené,ale kaloricky chudobnejšie. Kombinovať športom,pohybom. Ak sa jedáva len do 5-tej,ideš hladná spať,ak trpíš návalmi hladu,spomalíš metabolizmus a potom priberieš. A ešte jedno...telo si každú diétu pamätá,potom to bude horšie a horšie. Ja viem,teraz si poviete,len si pindaj...ale na to určite prídete. Je to tak.
nasla som este jednu stranku venovanu 90 dnovej, su tam clanky, recepty a aj forum. Treba sa zaregistrovat, takze len pre vaznych zaujemcov chudnime.kiga.sk
Pri hlade je v knihe dovolene ovocie, takze si myslim, ze mrkva nie je urcite horsia....navyse uhorka sa teraz tazko zhana :(
tak je neviem,ja som to iba pocul,ako sa deviatacky o tom bavili pred jedalnov
lamiska mrkva by sa vecer nemala. ma vela sacharidov. idealna je uhorka. a dakujem za info.