skusala som to minuly rok ale nevydrzala som ani mesiac...za posledny rok som z vahy 68kg pribrala na 72,5kg...musim to zmenit...prida sa niekto?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
kto chce zacat 90dnovu dietu od 11.01.2010 so mnou?
ps: mam 165 cm a 57 kg...som baculka?...
acido: aky mas problem? uz sa tu par takych ako ty objavilo,a le neprisli s nicim konstruktivnym a uz vobec nie pozitivnym. Mozno ta nieco trapi, mozno si sam-a pribraty-a a takto si nieco riesis, ale tuto temu venovala autorka nejakemu spolocnemu cielu a ak nemas nic prinosne,alebo ak sa nechces pridat, tak si mozes zalozit vlastnu temu "neznasam dietujuce zeny" a tam sa mozes ventilovat. Alebo si chod zabehat, napusti si vanu - skus svoju zlost odstranit inym sposobom, ulavi sa ti viac ako pri urazani niekoho ineho na anonymnom fore.
dzusiky a kofola.....hmmmmmmm,niekomu asi chybaju sacharidy.........baculky,baculky,klamete same seba a nas co vas pozorujeme, tiez.
ahojte kocke, tak som spat - nepokapala som a ani som nezrala jak svina - ako tu spominal nejaky "inteligent" zakomplexovany...bola som na sluzobke a drzala som sa, aj ked pivko vcera vecer asi nemozno zaradit k pitnemu rezimu :P no ale zistila som, ze na ten velky ples sa ide o dva tyzdne skor ako som planoval, takze idem na tvrdsi rezim s 13 dnovou - tu som uz raz drzala a mala rychly efekt, aj ked sa neda drzat dlhsie, "spovedat" sa ale budem chodit tu, takze sa ma nezbavite kocky :P
Ozaj chcela som napisat..ze tekutiny su povedele len voda a caje..ale ja ked som doma alebo dade v bare sedim z priatelom..tak pijem aj dzusiky..aj kofolu,,a doma ochutene mineralne vody...a schudla som uz pekne
Baby však píšťe =) neak ste na nás zabudli...Vydno na vás už pokroky? vážili ste sa už ..pište pište bo to tu zdochýna =D
Atam tak sa nevaz este..bude to pre teba velke prekvapenie potom...Ja som sa dnes znova posadila na vahu a moj ubytok je uz 3,7Kg..Uz sa tesim ked vaha klesne na 65kg..jezin ja budem prestastna
preco nikto dnes nepise?lebo:
a)pokapali od hladu
b)zrali jak svine a hanbia sa za to
zajtra budu spagetyyyy :))))...no dal by som si uz teraz :P
dakujem atam1 ja pijem cistu vodu s citronovou stavou kazdy den....dnes som mala na ranajky slivky na obed ryzu so zeleninou a vecer ryzu so salatom...dalo sa to vydrzat a tesim sa na zajtra lebo budu spagety...