skusala som to minuly rok ale nevydrzala som ani mesiac...za posledny rok som z vahy 68kg pribrala na 72,5kg...musim to zmenit...prida sa niekto?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
kto chce zacat 90dnovu dietu od 11.01.2010 so mnou?
tak ja som si dnes dala este posilovanie a uz sa chystam do hajan...a dnes som krasne vsetko dodrzala...a aj zajtra sa chystam :) dobru noc kocky, dobre sa vyspite, zajtra mame ovocie ...
sesinka: uprimne zavidim schopnost tak dlho cvicit, klobuk dolu...
sesi-uz si ta nevsimam:)
Baby neakeho cvoka si nevsimajme..Mame predsa vlastne nazory na to..a kazda chcem dosiahnut svoj ciel.. =] Ja som sa stale vazievala ale neni to dobre lebo vzdy som bola vysledkom sklamana..od tejto diety som sa este nevazila..chcem to az po 2tyzdnoch..len dufam ze nebudem sklamana,pretoze ju drzim poctivo aj vecer hodinu cvici, polhodka na bycikliku a polhoda sa venujem bruchu..Myslim ze som nabrala spravnu motivaciu..a jedlo ma netaha..ani dokonca sladke..Baby len sa drzte..Predstavte si seba v sexi plavkach z peknou postavou.ako sa budete prechadzat a kazdi bude na vaz zizat ze woow...Myslim ze ten nas BOJ stoji za to...
prosim vas mohli by ste mi tu niekto poslat knihu tej diety chcela by som to apson pozriet, pretoze vela zenam sa podarilo schudnut tak poprosim vas poslite mi to na mail Petulik255@azet.sk
Ahojte! tiež sa pokúšam o to dať nejaké to kilo dolu.
Už nechcem mať každé ráno dilemu,že čo si oblečiem a ked si to oblečie vyzeram ako jelitko..
uz ma to nebavi.
moja aktualna vaha je 73Kg. kedze som maleho vzrastu som ako mala gulôčka. Vyzeram strasne a uz ma nebavi pozerat sa do zrkadla na to kam som to dopracovala.
tak dúfam,žew i ja sa budem moct pýšiť mojimi úspechmi....
Denz:budem si pisat nazory ako sa mi zachce a ty nas snad nejdes presviedcat o svojej pravde...no to je jedno,zda sa mi,ze si musis nieco vykompenzovat a prave tu sa o to snazis.....
....som rada,ze aj napriek niektorym ludom,si dokazeme pisat o svojich uspechoch ci malych prehreskoch....pevnu volu nam vsetkym!!!!!!!
denz: nehnevaj sa,ale preco tu pises? Tvoj postoj k diete, uz pozname, tak preco mas stale potrebu sa vyjadrovat? Keby to bolo aspon nieco uzitocne, ale v podstate sa tu do toho len navazas. Vies, toto je forum vytvorene pre ludi, ktory maju nejaky spolocny zaujem, takze nehnevaj sa, ale preco tu prispievas Ty?
tinkara1- ty sa riadne nudis...ze??
chod sa radsej hybat .