skusala som to minuly rok ale nevydrzala som ani mesiac...za posledny rok som z vahy 68kg pribrala na 72,5kg...musim to zmenit...prida sa niekto?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
kto chce zacat 90dnovu dietu od 11.01.2010 so mnou?
mila janusa....viem ze si asi podrazdenaa..., ale mohla by si byt aspon trosku milsia....len som chcel vediet ako to dopadne.....a macku doma nemam....(ked uz tak skor psa) tak uz nebud taka naježenaa cíííca :D
prosim ta poslala by simi tu knihu na mail Petulik255@azet.sk ?? dakujem
bingham:cica volaj svoju macku a nie mna...ked je takychto tem vela preco si tu?aj ja som sa vzdala minuli rok nevydrzala som 90dni ale teraz uz chcem vydrzat a ako vidim je nas viac...myslim ze sisa nepisala nic zle...mam tu knihu celu ulozenu v pc a ked tam pise ze mas zjest sladke na veceru tak to tam asi nieje preto aby si nabrala dalsie kila...
baby ja som dnes mala na ranajky ovocie teraz si idem spapat tiez nieco ovocne a vecer uz asi iba jablko...
a este: ak sa chce niekto hybat, ale nechce sa mu chodit do fitka - alebo nema na to cas ako ja, tak je tu stranka: www.hejbejse.tv
su tam rozne druhy cviceni, aj tanec, takze si staci vybrat, pustit naplno a hybat sa :)
dobre ranko, baby uz len kvoli vselijakym tym "odbornickam" by sme mali vydrzat :P ... takze ja uz mam za sebou ranajky o hodku ma caka hruska a par hrozienok...tesim tesim :D no a dnes na 100 percentent vypadnem z roboty skor, aby som si dala viac do tela...vidim to dnes na aerobik...
dobre rano!!!tak ako,uz ste po ranajkach?ja zatial pijem len ranajsiu kavu a caka ma steper a brusaky...som zvedava,ako dnes dopadneme...tak piste,piste....
janusa...no neviem neviem...ci je to najspravnejsie riesenie...., ale tak daj potom vediet...ze ako si dopadla....., lebo je tu vela takychto tem..., len baby bud nevydrzali..., alebo to nefungovalo.....tak este raz....daj potom vediet ciica :)
denz:myslim ze baby maju pravdu...neotravuj a ked chces chudnut so svojou 90dnovou dietou nikto ti v tom nebrani...nezalozila som tuto temu aby tu niekto otravoval ale aby sme mali s babami podporu ked sa bude chciet niekto vzdat...
takze zajtra mame ovocie uz som sa zasobila a tesim sa velmi...prajem vela stastia zajtrajsok bude asi tazky...
baby,nejako sa nam to tu zvrhava...napr.prispevok karioll2...
tak ideme zajtra na tie vitaminy...bude to tazke....piste ako ste to zvladli....budem zvedava....dobru noc vsetkym....