skusala som to minuly rok ale nevydrzala som ani mesiac...za posledny rok som z vahy 68kg pribrala na 72,5kg...musim to zmenit...prida sa niekto?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
kto chce zacat 90dnovu dietu od 11.01.2010 so mnou?
bara017:staci ak si das do googla 90-dnova rozlisovacia dieta a tam najdes vsetko....musis si to precitat...
lamiska:predpokladam,ze na veceru tiez jogurtik...ja si urobim kuraci vyvar a varene masko s kopou zeleniny....
dobre ranko :) tak dnes rano som mala ovocie, dnes nebudem stihat, tak na obed som si kupila dva jogurty :P tepla strava sa dnes teda nekona...
ahojte vsetci:) nemohli by ste mi niekto poslat na mail tu 90-dnovu dietu.. neviem co jest tie styri dni a chcela by som sa konecne odhodlat a skusit to a vydrzat:) mail starsia.b@pobox.sk
dakujem pekne
....ahojte...mame novy den a s nim aj novu stvoricu dietnych dni...tesite sa???
Bielkoviny sice nie su mojim najoblubenejsim dnom,ale pravdupovediac sa tesim,ze si okrem caju dam nieco teple...takze huraaaaa do noveho dna.....
....som na seba hrda....zvladla a som to...mala som banan,2 jablka,2 mrkvy a vela tekutin....huraaaaaa,zelam dobru nocku vsetkym....
=] jaaj..no nvm,ja mam aj tak pomalsi metabolizmus,,si myslim ze keby som jedla do 8 ze moje telo to nestyhne stravit..skusim sa opytat este bab
a kde to pisu? ja mam, ze maximalne po 20:00 sa uz nesmie jest...a vseobecne sa odporuca posledne jedlo 2 hodiny pred spankom...nie je dobre hladovat.
Co??do 8??uppss ja uz 4den papam len do 5 hod...lebo vsade pisu po 5-6 nejest
ahojte...tak ja dnes bez problemov, dokonca sa mi to paci viac ako "normalne" dni...mozem papat castejsie :P cvicit som nestihla, moje predsavzatie vypadnut skor z roboty stroskotalo...asi som workoholik :P
sesinka: jest mozes az do 20 hod a neopovaz sa vynechavat jedla, inac si akurat tak spomalis metabolizmus a potom bude zle...posluchni starsiu osobu :P
Zajtra bielkoviny, moj najneoblubenejsi den...asi si urobim salat s nejakym dobrym syrom...
Tak kocky ja mam dnes za sebou vitaminkovy den..skoda ze som stihla len obed o pol 4 som naposledy papala..potom som sla do fitka na hodinku a pol..a nestihla som veceru..newadi aj tak niesom hladna..=] vo fitku som zamakala na beziacom pase.je to sila..
Lamiska =] dakujem mojqa ..ale da sa to ..ak mas doma byciklik ..daj si ho pred telku sliap a pozeraj..ja si zvicajne dam mp4ku do usi na plne pecky a slapem polhodinu ..hudba mi dava energiu =D skus..
Tak kocky drzime sa zatial...Napiste mi sem vase prehresky moj dneskajsi bol ze som si na obed dala na nakrajane banany posiate orechami malu lyzicku medu..=] ale je to prirodny cukor takze je to v pohode...Ake boli vase prehresky...
Tak makajte makajte...a CICA NEZER =D hehe