kto chce zacat 90dnovu dietu od 11.01.2010 so mnou?

lamiska

acido:Surová mrkva je považovaná za najbohatší zdroj provitamínu A, čiže karoténu. Okrem neho je bohatá aj na vitamíny B, C, D, E a K, z minerálov sú to vápnik, horčík, železo, fosfor, kremík a síra. Za lahodnú chuť mrkvy je zodpovedný vysoký obsah sacharidov, ktorý sa počas zrenia a rastu mrkvy postupne znižuje.

lamiska

atam: ta mliecna, je to taky drastak, ale teraz potrebujem rychlo, dat dolu, takze sa zatnema apotom budem pokracovat v 90 dnovke....
Ked ja si neviem nevsimat blbe nazory...
Lubinka: moze si dat kus ovocia, alebo pohar dzusu alebo kus zeleniny, ak chce schudnut lepsie, tak zelenina je idealna - napr. ja chrumem mrkvu akurat :))
a chcem sa pochvalit, dnes som hodinu cvicila - fakt rekord :P

lubinka26

ahojte, mamina drzi tutu 90 dnovu dietu a potrebujem vediet, co sa moze jest, ked na nu pride hlad. povedzme, co by si mohla dat na desiatu a olovrant. raz touto dietou pekne schudla, ale teraz jej to ide tazsie. ja si tiez myslim, ze by mala jest aspon 5x a nie 3x.

dakujem

atam11

lamiska?13 dnova dieta?co to je?

...a ostatne si nebudeme vsimat primitivne nazory,ok?nas to predsa neodradi....

...dnes som mala pomaranc,grahamove cestoviny s trochou kecupu a vecer detsku vyzivu s 3 piskotkami....

...zajtra nas zas caka vitaminovy den....ale zvladneme to (snad)...tak piste...

....ja som sa este nevazila....mozno to skusim v utorok rano....

lamiska

acido: ja netvrdim, ze si blby a mam 24 -cize som este starsia. Mal by si si vsak uvedomit, ze je velky rozdiel medzi dievcatami na ZS a zenami. Aj tie kocky u vas v skole raz budu mat viac kg, v puberte prirodzene zena nabera tuk - prsia zadok nerastu z vody. Maly by si si vsak uvedomit, ze ak niecomu nerozumies, tak nie je hanba si to priznat, ale vacsia hanba je pisat hlupostia este sa aj spravat agresivne.

acido

som mlady ale nie blby
to ty ked mas 20 ci kolko myslis,ze si najmudrejsia?neviem co je bmi,ale vidim ako vypadaju babenky u nas v skole

lamiska

acido myslim, ze svojim poslednym prispevkom si to zabil-a. Kolko mas rokov? Tak 13-16...? Nemas nejaky hlbsi problem? Mozno anorexia? Vies co je to bmi? Ak ano, tak moj BMI je 20.09 - normalna vaha, pri tvojich cislach by to bolo 14.6 co uz je zivot ohrozujuci stav..