Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kto chce zacat 90dnovu dietu od 11.01.2010 so mnou?

barbinka

tak ja môžem potvrdiť, že som si váhu udržala. Ale ja som ju držala iba mesiac pol a schudla som 5 kg, viac som nechcela. A nič som nepribrala po skončení, pretože som väčšinou jedla to, čo pri tejto diéte, okrem ovocných dní.

majkaaa

Ja sa pripájam k Tvojmu názoru. Ja som takto schudla 25 kíl,držím si to 5 rokov. Žiadne drasťáky,zmenila som životný štýl. Pravidelná strava,pohyb. Nepoznám nikoho vo svojom okolí,kto by si po 90-siatdňovke váhu udržal viac ako pár mesiacov. A to nehovorím o tej mliečnej diéte. To už je hotová katastrofa pre telo.

kacika

baby nechcem vas klamat ale ani 90- dnova a ani ziadna ina dieta vam nepomoze, uplne staci ak sa zacnete viac hybat a zmenite resp. upravite stravu. V Priebehu roka som takymto pomalym chudnutim zhodila 10 kg a uz 1,5 roka mam rovnaku vahu. takze nic z toho neni spat.

atam11

Andrejocka:za 5 dni dole 3,5 kg????to je fantasticke....podla mojho nazoru,ti kava s mliekom neuskodi...ved si ho tam nedas liter :-)ja sice pijem kavu bez cukru i mlieka, ale keby som ju pila s mliekom,tak by som si ju tiez dopriala...tak drzim palce do dalsich dni a kludne nam pis aj dalej, ako si pokrocila....

Andrejočka

Ahojte baby, aj ja zatial úspešne držím diétu, len som o tri dni pozadu, lebo som čakala ešte na kamošku, ktorá sa rozhodla pridať sa tiež. mám takú otázku (nechce sa mi to tu hladať, určite to tu už bolo rozoberané) dosť lúbim kávu ale iba s mliekom, tak som to obmedzila len na bielkovinový den a iba jednu, to by malo byť v pohode, nie? a tiež začínam aj cvičiť, opatrne, lebo ja mám velmi velkú nadváhu, tak si nechcem klby poničiť. tiež mám doma stepper, tak na tom postupne. inak 3,5 kíl mám už dole.

atam11

janusa: a ake mas este pristroje doma okrem noveho bicykla?ja mam steper a ab perfect na brusaky...tak sa pochval...
ja som si pred hodinou docvicila....

janusa15

bingham:niesom zatrpknuta ale take blbe poznamky nemam rada...

lamiska:tak drzim palce a nech ti to rychlo ubehne aby si uz bola snami...

atam11ja sa vazit nebudem az na vodny den aby som nebola sklamana

ovocny den ide hladko zatial niesom ani hladna...inak vcera sme kupili stacionarny bycikel tak uz od dnes zacnem aj stym...o chvilu tu budem mat celu telocvicnu...

atam11

lamiska: tak predpokladam,ze si uz zacala....hore hlavu....aj ked by si nevydrzala celych 13 dni,urcite bude vysledok badat....

....a co baby, uz ste sa vazili???ja to mam v plane zajtra rano....

lamiska

tak ako baby, ovocny den mate v plnom prude...aj vam zavidim :( ja som cez ovocny jedla aj oriesky - najma par mandli, naozaj zasytia a su aj povolene.
13 dnovu som drzala dva roky dozadu, ale nevydrzala som do konca (chybali 3 dni), vtedy sa neodporuca ju opakovat najblizsi rok, navyse neverim, ze tak kratky cas by mohol nejako vazne narusit metabolizmus, takze dufam, ze teraz to zmaknem a potom sa vratim k 90 dnovej.
Prajem pekny ovocny den a nedajte sa znechutit ;)