Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kto chce zacat 90dnovu dietu od 11.01.2010 so mnou?

sel

Ahojte už pár dní čítam ako postupujete je to super.Ja som túto diétu držala asi pred 2ma rokmi a schudla som 16kg.No zvládla som 90+90 dní.Do minulej jesene to bolo super ale do Vianoc som nabrala 6kg a ani neviem ako.Znova som sa dala na diétu dnes je to 11dní.No tá váha ide oveľa pomalšie dolu.O tom vravela aj p.Paveleková,že to na ďalší krát ide oveľa pomalšie.
držím palce

lamiska

baby, ked vas citam, tak ma z vas radost :) len tak dalej a pohyb naozaj pomaha, staci zacat po troske a potom budete pridavat a ani nebudet vediet ako :)
Ja som dnesny kriticky den prezila bez vacsej ujmy, uvidime ako to bude zajtra...idem si teraz zamakat, pekny vecer prajem.

Sesinka

Tak po prve chcem privitat dalsiu nasu partacku Andrejocku =] som rada ze si sa pridala..nvm mozno si tu uz niekedy pisala..ale nezaregistrovala som ta tu.ale mam pocit ze si tu nova =] Budeme ti spolocne drzat palceky z kockami a to iste cakame aj o teba =] vydrz to snami..No a Baby neodradujte sa od tych co tu pisu mimo vetra..mame predsa svoju hlavu,svoje zdravie,a kazda tu ideme sama za seba,,ony nam aj tak nepomozu svojimi kecami..
Chcem sa vam pochvalit..V vcera {nedela} som sa odvazila..mala som o 3.5 Kg menej mam vahu 67 a to za 7 dni je perfektne.a to som mala aj male prehresky vo forme medu,dzusiky a taak.Bala som sa ze to pojde pomali.pretoze jednu podobnu dietu som drzala v lete..z tej som schudla 5 kg..a teraz tato 90.dnovka sa mi nehorazne paci..Citim sa skvelo..uz su mi aj nohavice volnejsie..a baby v skole si vsimli ze sa mi zmensilo brucho =} bohuzial aj prsia ={ ..no newadi..Naco su mi prsia ked brucho velke a rit jak traktor..=] he..Inac som rada ze Janusa a atam ste zacali cvicit..len makajte baby makajte je to perfektna vec na zrychlenie metabolizmu =] ..baby drzim vam palce ..Spolocne to zvladneme,,Ja som si na tu stravu uz aj zvikla..a ide mi to dost rychlo tie dni ..zajtra ma caka bielkovinovy hmmmm mnam..Najviac sa tesim vzdy na ulhohydratovy ked si dam na veceru dobosku ..=] ja si ju rozplivam v ustach..=D

Andrejočka

a dnes ma aj manžel prekvapil, lebo naša malá chce palacinky a ja ich strašne lúbim, a keby som ich musela robiť, tak to asi nevydržím, tak sa ponúkol, že jej ich urobí. no zlatý. Inak baby, čítala som si túto tému a mám pocit, že mi to pomáha, ked si tu takto píšeme.

Andrejočka

Atam, hej, je to povzbudivé, ale pri mojej váhe to na začiatku asi pôjde lahko. Kacika máš určite pravdu, ale napríklad mna osobne táto diéta naučila správne jesť, normálne, je tam zahrnuté vela ovocia a zeleniny, chudé maso, aj cestoviny, takže mne sa zdá vyvážená. ja napríklad neviem normálne jesť, bud sa kontrolujem - diéta, alebo prežieram. a tu fakt nie som ani hladná. jem vlastne normálne, len napr. namiesto vyprážaného syra s hranolkami si dám rybu so zeleninou. dokonca dodržujem aj pitný režim, čo mi dosť pomáha. a nejem o deviatej večer čipsy a sendviče a také fast-foodovské veci, čo ja dosť lúbim.

janusa15

atam11:tak okrem bycikla mam este steper taky ten kruh na ktory sa postavis a tocis bokmi-asi sa to vola tocna rotana-twist board neviem isto potom este taku sadu kde bola fit lopta svihadlo podlozka na zem dvdcko a este abdotrim-na brusaky...

barbinka

a ešte niečo. táto diéta mi neprišla ako drasťák, ja som nebývala hladná, dokonca niekedy ani pri ovocnom dni.