skusala som to minuly rok ale nevydrzala som ani mesiac...za posledny rok som z vahy 68kg pribrala na 72,5kg...musim to zmenit...prida sa niekto?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
kto chce zacat 90dnovu dietu od 11.01.2010 so mnou?
Ten med je v poriadku len nie kilo denne.
A to varenie ja tiež varím skoro denne ale tak ,že si s toho vyberiem niečo pre seba.
lubinkan26:ved ak nerobi ine preslapy,tak to snad az tak nevadi....skus jej povedat, nech pije viac vody a prestrieda tie medove cajiky nou...
no ale sme sa rozpisali... :-)
co sa tyka toho jojo efektu....je samozrejme,ze ked sa po skonceni diety vratime k starym "ritualom",tak nemozme cakat nic ine....je dolezite,aby sme sa drzali zasad aj nadalej...
a co sa tyka chudnutia prvykrat, tak je pravdou,ze vtedy tato dieta je uplne skvela,kila idu dole rychlo...az velmi...
my co ju drzime druhy,treti krat...s nami to bude pomalsie...to mam uz odskusane....
a ohladom varenia:ja zatial zvladam aj to...varim manzelovi skoro kazdy druhy den,pripravim mu aj veceru...dokonca aj palacinky mal....stalo ma to vela sil...ale zatial som to zvladla...
no a dnesok...ja som mala volno v praci,tak to bol dlhy a tazky den...minuly vitaminovy den som tak neprezivala,lebo v robote nemam cas na to mysliet, ale dnes som sa len ponevierala po byte a....ALE vydrzala som...zajtra ma cakaju varene kuracie prsia a zas koooooooopec zeleniny....
zelam vsetkym pekny vecer........
ale ona pije cajik casto. hm??? dakujem za rychlu odpoved :)
Lubinka..to nieje ziaden preslap..Ja si diez davam na ovocny den lizicku medu do bananu z orechami...Med je prirodny cukor..z toho sa nepribera..a telo potrebuje cukor aspon neaky
baby, prosim este jednu infosku pre maminu. je to velky preslap, ked si sladi caj lyzickou medu? nevie ho bez neho vypit. a umele sladidlo som jej zakazala, ale zasa nechcem, aby jej to sposobilo brzdenie. chapete :D dakujem
sesi: ja by som sa ho tak nebala, pozri si prispevky bab, co ju uz drzali, nieco popriberali, ale nikdy nie nejak vela...ani sa nevratili na povodnu vahu, myslim, ze ak sa clovek po diete vyslovene nepreziera, tak jojo efekt nepride. Aj ked predpokladam, ze kilo dve sa mi po skonceni diety vrati :P
Ahojte, rada by som sa ku vam pridala. Ja som s dietou zacala dnes, dufam, ze to vydrzim.
Lamiska sorky zabudla som este teba =] ze ma tesi ze zapajas aj pohyb..Baby mozem sa vas opytat?nebojite sa trosku jojo efektu?Dufam ze nenastane
Ahojte, rada by som sa ku vam pridala. Ja som s dietou zacala dnes, dufam, ze to vydrzim.