skusala som to minuly rok ale nevydrzala som ani mesiac...za posledny rok som z vahy 68kg pribrala na 72,5kg...musim to zmenit...prida sa niekto?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
kto chce zacat 90dnovu dietu od 11.01.2010 so mnou?
ahojte dnes ráno som sa vážila 2kg dole nič moc na 12dní ale to preto,že som dietu už raz držala.Zatiaľ ma to nezlomilo a pomáha aj vaša podpora keď viem,že vtom nie som sama.Dnes mám ovocie banán,mandarínka a ovsené vločky.Na olovrant si dám mandle a lieskovce už sa teším.Napíšte čo jesť zajtra.
dakujem :) inac baby, ako to tu tak citam, tak zacinam asi na najvyssej vahe..vy ste uz kolko zhodili?
cicusa:vitaj v klube drzim ti palce
tak ja som dnes mala na ranajky mango obed budu kuracie prsia so zeleninou a vecera iba salat...
vcera som trochu "zhresila" ale dufam ze sa to uz nestane...tak piste baby co a ako papa
nie neboj sa, chcela by som to dodrziavat poctivo..minuly rok som takto vydrzala pat tyzdnov a zhodila som 9 kil..teraz mam vsetko naspat, ale len preto ze som sa strasne prezierala...moja vina..dneska som mala rano jablko..a na obed si chystam vajicka so zeleninou..pecivo uplne vynechavam
Cicusa =] super..Newadi ze zacinas dnes..pretoze Zacat je to najhlavnejsie =] drzimte ti palce..a pis co si za den hamala..a ziadne prehresky hej =] hehe
ahojte baby, chcela by som sa k Vám dneska pridat, takze zacinam uplne od prveho dna...
Tak co bambulky..dari sa?? =] Dnes ma caka bielkoviny den..Moje ranajky :Banan posekani na kolieska,,posiaty vlasskymi orechmi..a nato malicka lyzicka medu..Moj obed si dam neaky salatik zo syra a zeleniny..a vecera to iste len polovicka =]..Pekny den =]
atam: vsak to je super, ze 4kg, neopovaz sa kvoli tomu nariekat, :P co by som ja dala za 4 kg dolu...
...ahojte...dnes som sa vazila a mam o 3 kg menej...myslela som,ze to bude viac a tak som mierne sklamana...ked tu citam prispevky,ze niekto za 4 dni dal dole tolko kolko ja za osem,ta....no nevadi,idem dalej....
idem do prace a vratim sa az okolo 22 hod.,tak zatial piste....pa pekny dnik....
Ešte som chcela jednu záchrannú radu mne to pomáha ak dostanem neodolateľnú chuť na sladké dám si jeden cukrík (anticol,hašlerku....)čo sa dlho roztápa.
Dúfam,že vám to pomôže