kto chce zacat 90dnovu dietu od 11.01.2010 so mnou?

sel

atam11:raňajkovať musíš to je základ to naštartuje organizmus.A nepreháňaj to lebo je pravda,že naberieš potom oveľa viac.Nejesť neznamená lepšie chudnúť môžeš mať zdravot.problém.

čočika

Ešte chcem dodať, že aj keď som dietu prerušila,ostalo mi to, že raňajkujem vžy ovocie už by som do seba nedostala chlieb alebo niečo iné.

čočika

Začala som pred týždňom 90 dňovú dietu, už s tým mám skúsenosti,pred dvoma rokmi som schudla 7 kg bola som na seba veľmi pyšná, ale jasne keď som zistila že to dokážem tak som povolila a na dovolenke som s tým prestala a jasne že som pribrala.Teraz keď som začala znovu som prišla na to, že vlastne prelom je v tom, keď dodržím vodný deň raz do mesiaca kilá idú rapídne dolu.Možno keby som si dala taku hladovku bez diety efekt by bol ten istý

barbinka

atam: musíš jesť podľa diéty, však si nič nezjedla. musíš mať aj raňajky, obed a večeru a nie dva jogurty za deň. takto len všetko priberieš naspäť, keď skončíš s diétou.

atam11

no ahojte...aj ja sa tesim,ze prisli nove baby...to je super...
ja som bola dnes bez ranajok...len malo ranajkujem,skoro vobec,na obed som si dala jeden nizkotucny biely jogurt a na veceru tiez...vydrzala som,lebo som bola v robote a len pred hodinou som dosla domov....
moj manzel uz zacina protestovat za to co jem...povedal mi,ze si robim z diety este dietu...ale ja ho nepocuvam...
v sobotu ideme k rodicom,tak sa ma mama pytala,co nam ma navarit,ona nam vzdy chysta nejake dobroty...tak som jej povedala,nech sa netrapi,ze ja si donesiem sama jedlo...skoro odpadla...nechcem to vsak porusit a ona bude urcite varit nieco vydatne....
zajtra mame skroby...moj najoblubenejsi den,tak sa uz tesim...pa dobru nocku vsetkym.........

cicusa03

vazim 83 kil..som zvedava ako mi to pojde dolu..akurat som prisla domov, tak som vecerala..vajicko a zeleninu..dufam, ze am do vecera nechytia vlcie hlady..zajtra si idem uvarit zemiaky so zeleninovym salatom..

Andrejočka

ja nie, ja zaostávam za babami o jedno kolo, lebo som čakala ešte na kamošku, ktorá sa tiež rozhodla pridať. ja mám dnes škrobový.

Andrejočka

Cicuša a kolko teda vážiš? lebo ja som začala pri 114. už nech mám za sebou toto tučné obdobie. :-) ja som mala dnes na ranajky banán a kiwi, a na obed fazulu a zeleninu, bez chleba, musím sa ešte premôct aj na večeru, lebo to bolo dosť hnusné. ja totiž neviem variť, takže tak.