skusala som to minuly rok ale nevydrzala som ani mesiac...za posledny rok som z vahy 68kg pribrala na 72,5kg...musim to zmenit...prida sa niekto?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
kto chce zacat 90dnovu dietu od 11.01.2010 so mnou?
janula: špenát, karfiol, brokolica, všetko so zemiakmi, alebo som robila dusenú zeleninu so zemiakmi.
caute baby:0
ja mam dnes skrobovy den, vobec neviem co si uvarit , poradi mi niekto???
naposledy som mala cez skrobovy zeleninove rizotko...a teraz si asi uvarim gulas...aky je ten recept?????
ahojte babeny, tak vidim ze sa drzite teda super..ja som na druhom dni momentalne..hladna nie som, no som zvedava ako to pojde dalej..akurat si varim zemiaky na obed..ale aj tak mam najradsej treti den..v sobotu sa odvazim..
čočika: neboj sa, najhoršie tie prvé ovocné dni. keď už nebudeš chcieť ovocie, tak si môžeš dať aj zeleninu. Tá zakázaná nie je. Hlavne sa na celý deň niečim zamestnaj, aby si nemala čas myslieť na hlad.
čočika:uplne ta chapem...je to tazke...a hlavne ked ludia okolo teba jedia same dobroty...je to tvoj prvy ovocny den?Ale neboj, zvladnes to a zajtra si uz pochutis a ty naniecom mnam....tak vela sil a odhodlania....
Ja mám dnes ovocný deň, ale neviem ako to vydržím, keď manžel si už ráno dal syr šunku a žemličku a obed pre neho musím uvariť tiež to bude horor, najradšej by som dne niekde odišla.
no ja som bola dnes ráno dosť prekvapená, opasok som si zapínala o dierku dalej. strááášne som sa tomu tešila, a pritom na výzor sa mi vôbec nezdá, že by som niečo schudla. no uvidíme. dnes som si dala na ranajky pomaranč a kiwi, a na obed som si kúpila pagáče, strašne mi to tu rozvoniava, tak snád to ešte tie tri hodiny vydržím.
..ufff dievcata,ale ste mi nalozili...ked ja si dam na ranajky teply caj a vela vody,tak mam plny zaludok...ale ok,skusim dat do seba aspon kus ovocia...co sa tyka tych vcerajsich jogurtov,tak to bolo snad aj preto,lebo som v robote akosi nestihala...ale nebojte,inac jem normalne vsetko co mame predpisane...fakt...
uz som po rannom cviceni a dovaram pre manzela obed na zajtra,kedze v praci obedy nemaju,tak si nosi denne varenu stravu z domu...okol 10.30 idem zas do prace a pridem zas tak pozde,ale uz mam nachystanu natural ryzu s dusenou zeleninou....ja mam tento den najradsej,aj ked vy nie...
tak vam zelam uspesny start do noveho dna... :-))))
čawte baby, práve som si prečítala všetko čo ste tu napísali. gratulujem vám
mne tu dietu dala kamoška ktorá za 3 mesiace schudla 21 kg. pre mna to bolo niečo neuveritelné tak som sa na to dala aj ja s vami od 11.1.
ja mam 174 výšku a 90 rovných kíl... okrem tej váhy som sa na to dala aj kôli tomu že mam druhu bradu a tej sa chcem predovšetkým zbaviť.
problém mi zatiaľ robi len to že chodim na vecko ako pred tou dietou raz za 4 dni. a to mi bolo sľubované že každý deň. myslim si že aj preto zatiaľ nebádam na sebe zmeny (vizuálne). fyzicky sa cítim trošku lepšie, ľahšie pohyblivejšie.zatiaľ som sa nevažila, plánujem to až na prvý vodný deň.
ale priznám sa že ked tu čítam že za 5 dní 3 kg dole... fúú závidím.
tak vam držím prsty aby sme to zvládli až do konca. zatiaľ sa majte.
atam:aj ja si myslim ze ranajkovat by si mala...ani ja som velmi neranajkovala skoro nikdy sem tam som si nieco prichystala ale malokedy a na obed som sa nazrala a asi preto to malo taky efekt ze som dost pribrala za posledny rok...
odkedy mam ovocne ranajky tak mi aj chutia ale zajtra musim ist dokupit ovocie lebo aj deti chcu ked vidia mna...a touto dietou pomaham aj svojim detom-davam im kazdy den vitaminy...
zajtra skroby tie ja velmi nemusim ale nieco si asi ukuchtim aby som neporusila dietu...
tak pa zajtra...