skusala som to minuly rok ale nevydrzala som ani mesiac...za posledny rok som z vahy 68kg pribrala na 72,5kg...musim to zmenit...prida sa niekto?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
kto chce zacat 90dnovu dietu od 11.01.2010 so mnou?
janula: nie je za čo. rada pomôžem, alebo vás aspoň podporím, keď už s vami nediétujem. Ale diétu dobre poznám, schudla som 5 kg za mesiac a pol zo 60kg na 55kg. A to si teraz udržujem.
BARBINKA:
diky moc za radu..:)..ale nakoniec som si spravila predsa ten zemiakovy gulasik, mnamky mnam a aky bol dobry:)))
baby a aj cvicite???????
ja uz sa nemozem dockat kedy mi uz konecne pride crosstrainer..uz nanho cakam pekne dlho:(...hadam buduci tyzden uz dojde a zacnem pekne aj cvicit...:)))
tak sa drzte, nech nam tie kilecka idu co najrychlejsie dolu:))))
sel
ja som mala pred pár rokmi 72 kg pri výške nejakých 165 cm odvtedy som trošku podrástla a aj schudla podarilo sa mi na 60 kg ale počas matúr som nabrala 5 kg v lete sa mi pomocou tejto diéty podarilo ich zhodiť ale teraz prišli zase skúšky a zo stresu som začala jesť a priberať :(
atam11
aj ja mám rada škrobový deň milujem ryžu ja si ju väčšinou polejem šťavou z mäsa a dám k tomu zeleninu inak to robím aj keď nedržím diétu mäso nejak nepotrebujem stačí ryža a omáčka :)
...no ahojte...dosla som domov z roboty...dnes bol moj oblubeny den,aj ked vidim,ze ho len malo kto ma v laske...ja som mala natural ryzu s dusenou zeleninou,mne to neskutocne chuti...zvladla som cely den v uplnej pohode...v robote mi to ubieha super,ale ked mam volno vtedy velmi zapasim s hladom...zajtra som doma,tak uvidim co a ako...asi si spravim pizzu,ale ja ju robim bez drozdia...len muka,voda a trochu soli a do cesta si dam este oregano,navrch paradajovy pretlak a nejaku zeleninu...mnam... je to vlastne taky posuch...
zelam vsetkym dobru noc...pa zajtra...
ahojte ja som dnes mala kuracie stehná podusené a trošku zapečené to je dobrota k tomu zelenina toto zbožňujem.No ak ja budem mať 65kg tak od radosti budem mať deň koláčov.Aj ja mám 168cm.
ahojte aj ja sa pokúšam schudnúť pred letom sa mi podarilo takýmto spôsobom zhodiť cca 5 kg, ale nedržala som diétu celých 90 dní vydržala som asi 2 týždne, ale teraz prišlo skúškové a keď som v strese strašne jem a kilá sa na mňa lepia :( takže som tých 5 kg nabrala späť... mám 168 cm a vážim 65 kg s diétou som začala 18.1. dnes je už 3. deň na obed som mala pizzu a zatiaľ zvládam odolávať všetkým svojich chúťkam na kadečo :D
idem sa do toho pustiť aj ja. Chcem zhodiť zo 5 kil. nemozem sa ich zbaviť už od leta čo som pribrala a to jem len zdrave veci aj ked občas neodolam pizzi:-)) z 55 som nabrala na 62 za tri mesiace! skusim tu dietu no dufam ze vydrzim:-))) začinam dnes:-) držim vam vsetkym palce
baby ani ja neviem co dnes jest...tiez musim kazdy den manzelovi varit nieco ine a stale neake dobroty je to tazke sa premoct....dnes im asi urobim nieco s ryzou aby som ja mohla ryzu a oni aj omacku alebo neviem co mam dilemu v tento skrobovy den nemam ho v laske...
čawte
ako vam to ide... ja som si celkom zvykla... ani niesom hladna...
na raňajky som mala pomaranč a na obed som si uvarila zemiaky a poliala kečupom a k tomu sterilizované uhorky... bolo to chutné... na večeru tiež to len v polovičnej dávke.. a piť véééľa vody... už ma aj ta chrípka opúšťa tak sa teším...