Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kto chce zacat 90dnovu dietu od 11.01.2010 so mnou?

sel

no obed mám za sebou pečené zemiaky a čalamáda mňam.
jajkafr:no ja už určite nenarastiem na to som už stará a mala som už aj 86kg.

barbinka

to isté aj ja. vodný deň som preskočila, nie je to vôbec zdravé, dajte si namiesto toho ovocný, alebo zeleninový deň.

sel

ja necvičím to je moja smrť a necvičila som ani keď som schudla 16kg a ešte jedno tajomstvo 29 deň som ignorovala žiadna voda.dala som si ovocie.

barbinka

ja vypijem 2,5l - 3l vody, resp. nesladeného čaju. Musíš veľa piť, priebežne počas celého dňa, nie až vtedy, keď si smädná. Keď to budeš dodržovať, zrýchli sa ti metabolizmus a budeš aj chudnúť.

janusa15

ahoj baby aj ja sa snizim cvicit kazdy den ale vcera sme s detmi tolko vecer vystrajali ze som bola znicena...dnes si urobim na obed asi spagetky...este neviem...chcem sa spitat vypijete na den 2lit vody lebo ja do seba dostanem akurat tak 0.5lit nie viac...

janula10

BABULKYYYYY!!!!!! jupiii jupiiii,tak konecne som sa dockala dlho ocakavaneho telefonatu!!pondelok mi pride crosstrainer (orbitrek)!!!:))) huraaaaaaaa:))))
takze zacnem pekne na nom cvicit...:))

ATAM11:
ja zatial cvicim len brusaky, vies lebo ja mam taku postavu typu jablko:(..ze mam nohy vcelku chude aj zadok ale to brucho..no hroza:(...ale aspon to neni take zle ako kedysi, cize ja ked priberiem tak hlavne do brucha:(
takze pre mna je najlepsie sa trapit brusakmi...orbitrek som si vsak kupila aj tak, lebo pri nom sa paradne chudne..ked som chodievala do posilovne tak som dost na nom cvicila a celkovo sa mi postava zlepsila..len ku tomu treba aj tie moje menej oblubene brusaky:))))

na obed dnes chystam celozrnne cestoviny s paradajkami a bazalkou, mnamky mnam:))))

atam11

janula10:ja uz som to niekde pisala,ze cvicim ale len doma....mam stepper a ab perfect na brusaky,cvicim posilnovacky na nohy:vnut.strana stehien(s touto partiou mam neskutocne problemy),nieco na ruky a zadok a boky...a tak...snazim sa denne...
a co chystate na obed???