skusala som to minuly rok ale nevydrzala som ani mesiac...za posledny rok som z vahy 68kg pribrala na 72,5kg...musim to zmenit...prida sa niekto?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
kto chce zacat 90dnovu dietu od 11.01.2010 so mnou?
jajkafr:Aj ja keď som asi pred 2r.držala túto dietu som za mesiac schudla7kg ale ak ju držíš ďalší krát tak to tak nejde dnes mám 14deň a 2kg.No zatiaľ sa nevzdávam.
denz a biopich ja viem ze by som mala pit viac vody a budem sa snazit od zajtra...neviem preco ale dodavate mi vela sily ked mi tu takto napisete...tesim sa na zajtra kupila som si susene ovocie...
sel
ja som mala asi 13 rokov keď som mala 165 cm a 72 kg vtedy som začala chudnúť prvýkrát a išlo to dole rýchlo teraz mám 20 a už to nejde tak dobre ako v puberte :)
dnes mám za sebou prvý ovocný deň na obed som si urobila jablká plnené orechami z tej knihy je to chutné a hlavne zasýti to a ráno som sa vážila po troch dňoch diéty 1,5 kg dole :) a to som si dala každý večer tie prvé 3 dni nejakú sladkosť dnes som odolala všetkých chúťkam :)
Ahojte, ani som sa radšej neozvala, môj ovocný deň dopadol hrozne,vydržala som celý deň ale večer som neodolala a zjedla som zapečenú brokolicu so syrom a jeden kúsok chleba, asi nemám pevnú vôľu, ale budem to skúšať znova...pá..pá.., držte palce
Vierka gratulujem k prvym kileckam ja som tiez zacala nejak tak a tiez mam dole 3 kilka :-) ja som sa prinutila pit vodu tak ze stale mam po ruke velky pollitrak s vodou a akonahle ho dopijem hned ho napustim. takto denne sa mi podari vypit 2litre niekedy aj viac. alebo si napust flasu 2 litrovku a uvidis ako z nej budes odlievat kolko by si este mala... je mi sica zima z tej vody ale vodu pijem radsej ako caje...
janusa...trochu sa popasuj s tou vodou casom ti zacne chutit a pojde ti to lahsie. Je pravda ako tu pisu iny ze pokial nebudes pit vodu neodplavi sa z teba nic ...voda je dolezita pri chudnuti a je fakt ze aj ked dodrziavas dietu ale nepijes tak tolko neschudnes.
Ahojte dievcata! Rada, by som sa k Vam pridala. Prave som si nastudovala princip tejto diety. Moja vyska ja 172cm a vaha 64kg. Moj ciel je 58kg. Je to tazke!
čaute dievčatá, ja som začala 90-dňovku 16.1.10 a zatiaľ mám dole 3 kg. Super a to som ešte nezačala cvičiť. Piť vodu mám tiež trochu problém ale nútim sa, no 2 l nevypijem. Zatiaľ je to pohoda, vyhovuje mi takto sa stravovať, no uvidíme ďalej.
janusa15- tak to robis ale obrovsku chybu ak tak malo pijes.......
tebe sa vlastne ani skodlive latky dostatocne neodplavuju....
Caute bambulky..Tak citam ze sa vam to tu dari =] super..Len ja som trosku sklamana..vcera som nevydrzala a dala som si dobosku a vecer o 8 krupicu z kakaom =[ ochh som ja ale trdlo..noo newadi..idem dalej..dnes ma caka fitko..Nemohla som tento tyzden chodit do fitka bo som mala same poobedne praxe..ale vzdy o pol 10 som si zabehla pol hodinu na stacionarnom biku .do spotenia ze zoomna tieklo =] ..Tak sa tesim na vecer ze si zabeham a tak..Drzte sa cikulky =]
denz:v priebehu celeho dna vypijem asi iba pol ltra vody a to nemusim byt smädna...a uz som tu asi pisala ze ja caje velmi nemusim a nesladene uz vobec... idem si pripravit obed zatial pa