skusala som to minuly rok ale nevydrzala som ani mesiac...za posledny rok som z vahy 68kg pribrala na 72,5kg...musim to zmenit...prida sa niekto?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
kto chce zacat 90dnovu dietu od 11.01.2010 so mnou?
bleeeeeee
keď to správne zaradíš to tejto diéty tak sa to dá aj pomocou tejto diéty... ja som tiež typ že jem piate cez deviate miešam sladké so slaným a to je najhorší zabiják pre organizmu kilá sa doslova lepia... alebo potom skús nejesť po 17 ale nato treba viac sebazapretia ako na túto diétu
Ahojky, prave, ked toto pisem, jem arasidove chrumky, ale uz ich hned odkladam, lebo mam vycitky svedomia...
Da sa schudnut aj bez ovocnych a takych jednostrannych dni? Ja mam rada pestru stravu, co vsak niekedy vyzera, ze jem piate cez deviate... A vecsinou jem v kuse cely den, to je asi tiez chyba...
Ako schudnut a pritom sa nevzdat svojich oblubenych jedal (pizza, cipsy, ruske vajce, treska)?
sel
ja som ju držala v máji asi 3 týždne vtedy som zhodila dole 5 kg a teraz to ide tiež dosť rýchlo dnes som sa vážila a mám už len 63 kg :) už sa zapnem do riflí čo som si kúpila ešte na strednej a po maturách som sa do nich nevmestila ešte pár kíl a nieže ich len zapnem ale budem v nich vyzerať ok lebo teraz mi z nich vytŕčajú ešte boky...
dnes mám bielkovinový deň na obed som si upiekla rybu a na večeru budem mať ryby z konzervy mňam :)
janula: môžeš si upiecť rybu, alebo keď nechceš variť tak cottage cheese, alebo tuniak, alebo si urob praženicu.
janula to je super nakupy su uzasne ked su vysledky :-) ja mam dnes tiez ovocny dnik zatial tlacim len banan do hlavy ten je dobry na nervy dnes je skuska tak asi vela toho nezjem ale neviem ci nepojdem vecer zapit zial alebo radost :-) ja bielkovinovy den tiez nemusim. MOc mesova niesom tak vacsinou si kupim acidofilne mlieko, niekedy si spravim omeletu so zeleninou...premyslam ze si spravim paradajkovu polievku a nastruham do nej syr alebo si kupim cotage syr aj ked ho moc v oblube nemam...neviem ten den iba prezivam a tesim sa tiez na ine dni :-) ja mam v oblube uhlohydraty ja som taka cestovinova dost :-) ale taktiez zemiaky na kazdy sposob tiez mozem :D
caute babulky..
tak sa vam chcem pochvalit, vcera som si kupila riflovu suknu, ktoru som si pred 2 tyzdnami skusala a nebola mi dobra:( ale povedala som si ze vacsie cislo si nekupim!!no a vcera som bola v tom obchode opat a ta ista sukna uz mi je supeeeer a to som dala dole zatial len 5kg:))))..jooj tesim sa ...to je super ked to clovek vidi aj na obleceni:))))
SESINKA:
ja mam dnes tiez ovocny den a idem si spravit taky ovocny salat, ze pomiesam ananas,jahodky,jablcka a hrozno,mnamkyyyy:))))
zajtra caka bielkovinovy, ale neviem co si uvarim:(..ja tento bielkovinovy moc nemusim..moj oblubeny je skrobovy:))..poradte co si mam uvarat zajtra????????naposledy som mala kura so zeleninou....dakujem...
ako sa inak drzite?????
sesinka: a na obed? a na večeru by som zvolila iné ovocie, banán je moc sladký.
Caute kocky =) Tak dnes mame ovocný den..Ozaj ake ovocie konzumujete?Lebo ja si dam vzdy na rano banan a na veceru banan posipany orechmi..
Dobre ranko....
čočika:
ovocny den je poriadny zaberak,ani sa ti necudujem,ze si ho porusila...no boze....pokracuj dnom,ktory nasleduje a vsetko bude ok,len sa nevzdavaj....hore hlavu...vies kolko prehreskov sa nam este podari???
sel:
svata pravda,ze ked drzis tuto dietu prvy krat,tak to ide lahko,ale my,co ju skusame po niekolky krat,s nami je to biednejsie,hoci vsetko dodrziavame ako sa ma....ale nevadi,snad aj nam sa podari dosiahnut vysnivany ciel...
...dnes mame teda vitaminy...ja som si nakupila plno ovocia a idem si este nastruhat mrkvu s jablckom...idem do prace,tak to snad vydrzim....no a vecer cestujeme k rodicom,tak len dufam,ze odolam dobrotam od maminky....
a este nieco,vcera som si urobila tu pizzu a potom neskor ma neskutocne bolel zaludok...neviem cim to bolo...snad bude vsetko ok....
Caute baby, ja som to tu doteraz len citala, ale uz som sa rozhodla pridat prispevok aj ja.. drzim tuto dietu uz po druhy krat, drzala som ju pred dvoma rokmi a schudla som asi 8kg, ale vydrzala som len po prvy vodny den:) medzicasom som to vsak nabrala naspat a teraz prisiel cas ked som sa odhodlala zase s tym nieco robit.. Zacala som 19.1. tak som zvedava kolko vydrzim, snad co najdlhsie :)