Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kto chce zacat 90dnovu dietu od 11.01.2010 so mnou?

jajkafr

eventualita
prečo sa nezvážiš? ja sa vážim každé ráno aspoň viem kedy som spravila chybu a môžem ju napraviť takto pod kontrolou svojej váhy sa mi chudne lepšie lebo ja by som inak neschudla preto som s tým v lete aj prestala lebo som bola na stáži a tam bol problém jednak každý deň sa mi vyvárať nechcelo radšej som šla na obed do nemocnice a na druhej strane nemala som tam váhu takže som sa nemohla kontrolovať :)

eventualita

sel...
ja som tuto dietu ešte neskúšala.až teraz.
teraz mam 12 deň a citim sa stále rovnako... všetky baby tu píšu ako schudli 3 kg za nejakých 5-8 dní...
síce som sa nevážila(chcem to až na vodný deň) ale stále sa citim rovnako.teda nemam pocit žeby som schudla...a pritom pijem 2 l vody aj papam bez prehreškou.niektoré baby tu píšu ako pochybili a dali si to a tamto a predsa chudnú... ja mam silnú vôľu, nemam prehrešky, pijem ako sa ma, a predsa som na tom rovnako.....mam chuť sa zvážiť... joj som nahnevaná.

BABY JA VÁM ZÁVIDÍM

loryx

Ahojte,
mne sa pred casom podarilo schudnut 12 kg/3 mes. Teraz som trosicku pribrala a mam necelych 52 kg. Chystam sa schudnut 4 kg a bude to OK.
Vsetkym kockam co drzia dietu drzim palceky. Chce to pevnu volu :)

Viera428

presne aj ja nemám chuť na sladké. Veď super nie? Dnes som mala na obed z ražnej múky pizzu s paradajkami a šampiónmia bola beeeeeeee, asi preto že obsahuje málo lepku. Aj sa tak lepila v ústach, bez chuti napila som sa vody a čakám na tortičku.

barbinka

janula: aj ja som to tak mala. žiadna chuť na sladké. Ale aspoň každý druhý uhlohydrátový deň si daj radšej sladké, lebo potom ti to môže chýbať a zješ sladké v niektorý iný deň.

janula10

BARBINKA,BIOPICH dakujem vam za receptiky:)))...asi si teda spravim tu rybu alebo prazenicku:))
inak som si vsimla na sebe ze odkedy drzim tuto dietu tak vobec nemam chut na sladke...!!!zatial:)))))..predtym som musela mat kazdy den sladke,vzdy nejaky ten keksik, a teraz mi absolutne na sladke ani chut nepride...ci to nie je aj tym ovocim, ze vlastne tam je prirodny cukor...ale pocas uhlohydratoveho dna kedy je dovolene sladke som sladke este nemala..vobec nemam nan chut..len nech to takto vydrzi:)) sice viem ze by sa obcas malo..ale este asi mam na to cas:))urcite:)))
tak sa drzte babulky a nezabudnite AJ CVICIT!!!!:)))

jajkafr

bleee
u mňa je to tiež tak a kvôli tým výčitkám som sa rozhodla pre diétu a teraz keď viem, že ju držím a vidím aj výsledky tak ma vôbec neláka sladké :)

bleee

jajkafr, mas pravdu a mozno aj menej jest doobedu. Tie chrumky som fakt dnes nemusela... A cipsov tiez musim ubrat. Akoze nejak brutalne nepriberam, vzhladom na to, co vsetko pojem... Len mam potom vycitky svedomia....

Denz

Viera- 0,5 kg je pol litra vody......bud sa vazis s tym,ze raz sa vycikas a inokedy nie ,alebo aj stolica nieco vazi.
Tak radsej sa vaz raz tyzdenne.

Viera428

ahojte, včera som sa pochválila, že som schudla od 16.1. 3 kg a dnes mám o 0,5kg viac. Ako je to možné? Mala som škrobový a dala som si na obed aj večeru dusenú kyslú kapustu a varený zemiak. Tu vodu si nalejem do fľaše a budem sa nútiť piť ako radíte, určite to má dačo do seba.